След „Милувката на мрака“ идва време за „Милувката на разрухата“ от онлайн сензацията Скарлет Сейнт Клеър

Стари рани и тайни от миналото заплашват да нарушат равновесието в света на смъртни и богове в този горещ преразказ на древногръцкия мит за Хадес и Персефона.

С „Милувката на мрака“ TikTok сензацията Скарлет Сейнт Клеър разпали любопитството на милиони почитатели на романтичното фентъзи и превърна древногръцкия мит за Хадес и Персефона в горещ модерен епос за забранена любов.

Сега страстната история на бога на Подземния свят и богинята на пролетта продължава в „Милувката на разрухата“ – книга втора от феноменалната поредица, в която пътят към Ада съвсем не е постлан с добри намерения.

Персефона изглежда е получила повече, отколкото някога е мечтала, признавайки любовта си към лошото момче на Олимп – Хадес. Подземният свят, мястото, което до преди месеци бе неин затвор, сега е в краката ѝ и тя може да бъде негова господарка, ако пожелае.

Но веднъж докоснала се до мрака, бродещ в сърцето на нейния любим, Персефона ще трябва да понесе последиците от връзката им. А тя вече не е тайна както за папарашките вестници на смъртните, така и за недобронамерените очи на останалите богове.

Разбушувалият се медиен скандал е напът да коства позицията ѝ като журналист, за която Персефона толкова усилено се е борила, и да разкрие пред всички истинската ѝ самоличност като богиня на пролетта.

Тъмни късчета от адското минало на Хадес поставят под въпрос чувствата на Персефона – а те сякаш са по-истински от всичко, което някога е изпитвала. И докато нишката на щастието им започва да изтънява, двамата ще трябва да защитят любовта си от всеки, който се опитва да им я отнеме.

Достойно продължение на превърналата се в истинска сензация поредица „Хадес и Персефона“, „Милувката на разрухата“ е още по-страстна, завладяваща и мрачна история, в която стари рани излизат наяве, а една любов е напът да изложи на риск съдбата на цяла Нова Атина.

Скарлет Сейнт Клеър още веднъж доказва, че е истински майстор на жанра и създава опасен и вълнуващ магичен свят, в който всеки крие истинското си лице.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply