5 знаменитости, които не понасят хлебарки

Макар и често да чувстваме, че сякаш известните личности са същества от друга планета със съвсем различен начин на живот, то има някои прилики, които са повече от очевидни.

Например, ако си мислите, че никоя холивудска звезда не е водила борба с хлебарки, определено се заблуждавате. Някои измежду тях недолюбват малките гадинки поне колкото нас, ако не и повече. Нека заедно видим пет примера за знаменитости, които споделят неприязънта ни към хлебарките.

Скарлет Йохансон

Една от най-красивите и принципно доста земни световноизвестни актриси, а именно Скарлет Йохансон, не просто не харесва хлебарките, а е развила фобия от тях. Състоянието, наречено катсаридафобия, се появява у нея, когато една сутрин се събужда с екземпляр от този неособенно симпатичен животински вид до лицето си и впоследствие намира още един в обувката си… Ужас! Само можем да си представим какво ѝ е било в този момент и да и пожелаем вече да няма никакви проблеми с унищожаването на хлебарки в дома си.

Камерън Диас

Камерън Диас е друга руса и привлекателна актриса, която открито споделя за ужаса си от хлебарки. Преди няколко години тя признава в ефир, че именно тези животинки са най-големият ѝ страх, като не би имала нищо против да изчезнат завинаги от живота ѝ. Въпреки че се определя като смела и няма нищо против паяци и влечуги, хлебарките определено се очертават като нейната “ахилесова пета”.

Джъстин Тимбърлейк

Певецът Джъстин Тимбърлейк, освен с хитовете си “Cry me a river”, “Sexyback”, „What Goes Around…Comes Around“, “Mirrors” и много други, е известен и с неприязънта си към насекоми, включително хлебарки. Истината е, че нито ние, нито останалите известни лица в списъка можем да му се сърдим особено за това, дори го разбираме доста добре.

Опра Уинфри

Водещата Опра Уинфри нееднократно през годините е споделяла за своя скромен произход, където и най-вероятно се корени стремежът ѝ към борба с хлебарки и пълното им изтребване от личното ѝ битие. Дори честият досег с тях в предишни етапи от живота ѝ не успява да стопли сърцето ѝ към тях, като към днешна дата предпочита да ги избягва. 

Кейли Куоко

Звездата от сериала “Теория за големия взрив” Кейли Куоко наскоро става жертва на забавна шега, диаболично замислена от снимачния екип на най-новия ѝ проект. Отваряйки вратата на банята си, нищо неподозиращата актриса заварва целия под покрит с хлебарки… Е, били са изкуствени, но това станало ясно впоследствие. 

Безопасно е да кажем, че след тази случка Куоко е един от най-верните поддръжници на каузата за елиминиране на хлебарки. Особено на работното място.

Нека да минем от проблема към решението. Как да се отървем от хлебарките, ако случайно споделяме подобна “звездна” фобия?

Съветът ни е да се насочите към професионална фирма за унищожаване на хлебарки, която ще свърши работата бързо, лесно, ефективно и на изгодна цена. Пример за такава е “Превента”, която предлага разнообразни услуги за борба с различни вредители както в дома, така и на работното място.

Колкото и да ни се иска да се докоснем до живота на звездите, интеракцията с хлебарки определено не е начинът. Затова действайте!

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply