Мария Бакалова ще участва във филм с Жан Рено

Българската актриса Мария Бакалова, Жан Рено, Тай Симпкинс, познат на публиката от „Джурасик свят“, и Кони Нилсен, участвала в „Гладиатор“, са звездите в новия екшън „Birdseye“ („Птичи поглед“), съобщи електронното издание „Дедлайн“.

Сценарият е вдъхновен от книгата „Sexpionage: The Exploitation of Sex by Soviet Intelligence“ („Сексшпионаж: Употреба на секса от съветските тайни служби“). Филмът разказва историята на бедна, млада рускиня, въвлечена в кръстоносния поход на Владимир Путин за подновяване на Студената война. Героинята е шпионин от висок клас във Вашингтон, преди любовта от детските й години – междувременно превърнал се в безмилостен убиец, да бъде изпратен от Русия, за да я убие, съобщава darik.

„Винаги са ме привличали персонажи от региона, в който съм родена“, каза Мария Бакалова по повод новия филм, в който ще изпълнява главната роля. „Харесвам независими, талантливи жени, а Нина е точно такава. Много се вълнувам, че ще играя тази роля. Нямам търпение.“

Мария Бакалова озвучи гласа на кучето Космо в „Пазители на галактиката 3“. Предстои премиерата на „Unfrosted“ („Незамръзнал“) – продукция на Нетфликс. Родената в България актриса ще участва и в комедия на „Парамаунт“.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply