Fun Lovin’ Criminals завладяха сърцата на публиката в София с незабравим концерт (СНИМКИ)

На 23 май София посрещна една от най-известните алтернативни рок групи Fun Lovin’ Criminals. Нюйркските музиканти дойдоха отново в България по покана на Fest Team. В зала 3 на НДК легендарната група създаде незабравимо музикално преживяване за почитателите си с характерната си смесица от хип-хоп, рок, соул, блус и джаз.

Първи на сцената се качиха музикантите от „Анимационерите“ с добре познатия си сет от любими песни и шоу с лазери.

Обновеният състав на Fun Lovin’ Criminals – Брайън Лейзър, по-известен като „Fast“, Франк Бенбини и  Наим Кортаци, създадоха настроение от самото начало и феновете им танцуваха и пяха в продължение на час и половина с тях.

За концерта си нюйоркските музиканти бяха подбрали свежа смесица от новите си парчета заедно с легендарните песни на групата, като началото сложи експлозивното „The Fin Lovin’ Criminals“, а за финал оставиха „Love Unlimited“ и хита си „Scooby Snacks“.

Преди няколко месеца групата издаде новия си албум „The Roosevelt Sessions“ след пауза от 13 години, като изсвири на живо в София три трака – „Unfinished Business“, „Shake It Loose“ и „Love Ya Back“.

Лошите момчета от Ню Йорк са на сцена от 1993 г., когато историята на групата започва със запознанството между Fast и Huey в местна дискотека. Още първият им албум стига върхове в музикалните класации.

Звукът беше перфектно настроен и пренесе уникалното звучене на Fun Lovin’ Criminals директно в сърцата на феновете. Изпълнението им държеше публиката на крака през цялото време.

Освен невероятното музикално изживяване, концертът беше истинска феерия от светлини и визуални ефекти. Сцената беше впечатляващо оформена и осветена, което допълни още повече вълшебството на вечерта.

Концертът на Fun Lovin’ Criminals в София със сигурност ще остане в сърцата на всички почитатели на алтернативната музика.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply