Швеция официално регистрира секса като спорт

Швеция стана първата страна в света, която официално регистрира секса като спорт и също така ще бъде домакин на първото Европейско първенство по секс в Гьотеборг, което започва на 8 юни, пише БГНЕС.

Шампионатът, който ще се проведе от организацията на Шведската секс федерация, ще продължи шест седмици с участници, които ще участват в сексуални дейности в 16 дисциплини, между които съблазняване, орален секс, любовна игра и др., съобщава „Таймс оф Индия“. Според тези аспекти участниците могат да получат между 5 и 10 точки.

Участниците ще участват в сексуални дейности от 45 минути до 1 час всеки ден в състезания. Продължителността ще варира в зависимост от състезанието, но някои информации сочат, че състезанията могат да продължат до шест часа на ден.

В шампионата трябва да участват 20 души от различни държави, според първоначалните регистрации, а победителите ще бъдат определени от комисия от трима съдии, както и оценката на публиката.

Организаторите също насърчават участието на хора с различна сексуална ориентация и подчертават потенциалната стратегическа стойност на сексуалната ориентация по време на състезанието и се надяват, че други европейски страни ще възприемат същото в бъдеще.

Драган Братих, президент на Шведската сексуална федерация, каза, че признаването на секса като спорт е неизбежно и подчерта потенциала на физическо и психическо благополучие чрез сексуална активност.

 

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply