„Вечер на улица Милагро“ ще разгорещи почитателите на съвременните романси

Тайна семейна история, скрити съкровища, изкусителни персонажи и много забавление блестят сред страниците на нестандартния роман от Анджелина М. Лопес

На романтична, страстна и изпълнена с динамични обрати „Вечер на улица Милагро“ ни кани изкусителният като студен коктейл в гореща лятна нощ роман от бестселъровата писателка и журналистка Анджелина М. Лопес.

Най-добър романс за 2022 г. на Washington Post и Entertainment Weekly, Книга на месеца на Amazon и бестселър на New York Times, „Вечер на улица Милагро“ e смела и неустоима история, която умело съчетава горещи сцени с прецизно изпипан сюжет, в чийто център е мексиканското наследство на силна и независима главна героиня.

Пригответе се за тайна семейна история, скрити съкровища и много забавление в автентичната и емоционална атмосфера на едно затънтено американско градче.

Алехандра Торес се завръща на родната си улица „Милагро“ с дрехите на гърба си и цялото разочарование, което е насъбрала през последните месеци. Процъфтяващата ѝ кариера на един от най-добрите бармани в Чикаго внезапно е поела стремглаво надолу, а единствената ѝ надежда да започне на чисто е барът на баба ѝ – малко заведение на име „При Лорета“ в канзаското градче Фрийдъм.

На крачка от фалита, барът „При Лорета“ повяхва с всяка изминала година, но има всички предпоставки да се превърне във вървежно хипстърско заведение с подходящите промени.

Това, което изобщо не влиза в плановете на младата жена, е, че баба ѝ съвсем не е съгласна с гореспоменатите промени. А между Алекс и мечтата ѝ застава и мускулестият и изненадващо секси професор Джеремая Поуст – новият наемодател, с когото ги дели една стена.

Джеремая е станал част от семейство Торес в отсъствието на Алекс. Той обича бара и иска да запази наследството му, превръщайки го в музей на града. И е готов да се изправи очи в очи с вироглавата татуирана барманка – и дори да устои на изкусителната страст, която мисълта за нея разпалва в него.

Но когато тайнствен предприемач се намесва и започва да изкупува имотите по улица „Милагро“, двамата ще трябва да преглътнат и омразата, и копнежа си един към друг, за да защитят дома си.

Анджелина М. Лопес взема вече познатата история за успешната героиня, която се връща в родното си градче, за да намери себе си, и я преобръща с главата надолу – превръщайки я в експлозивен, умен и страстен роман, дързък като шот текила!

Зареден с озезаема химия между персонажите и богато изграден сюжет, който празнува любовта към семейството, наследството и дома, „Вечер на улица Милагро“ е всичко, което читателите могат да желаят от един съвременен романс.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply