Празни опаковки – кое ми хареса и кое не

Деси Гергова от Desi’s Dreamland ни разказва за поредното си козметично приключение, свидетелство за което са десетките празни опаковки от продуктите, на които тя прави видео ревю.

В категория “Коса” влогърката дава оценка на любопитни и малко познати опции като специализиран шампоан против косопад, от който е доста доволна, евтин балсам за коса с нероли, от който има още какво да се желае, и два сухи шампоана за кестенява коса (единият от които е топ попадение).

В минутите, посветени на грижата за тялото, място намират бюджетен душ крем с отличаващ се аромат, страхотно измивно олио за грим с кокос, разнообразни серуми за лице на популярна у нас марка и лимитирани серии на изгодни еднократни маски за лице.

Частта, засягаща декоративната козметика, включва интересна и полезна информация за мултифункционални хипоалергенни коректори, както и за класически такива в различни нюанси, балсам за устни, актуални за сезона бронзираща пудра и хайлайтър, а за финал – две спирали за под 6 лева всяка.

Повече тайни от света на козметиката и подробности за новата порция празни опаковки, които са направили впечатление на Деси, можете да видите в пълното видео ревю.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply