По повод актуалната си кампания технологичният стъртъп споделя своя списък за лято 2023 г. с топ модели в 4 ценови категории с отлични характеристики на камера и батерия

 

Лятото най-после е тук – с дългоочаквани почивки и много приключения. Знаем, че за да бъде всичко това наистина перфектно, се нуждаем от надеждно устройство, което ще ни помогне да уловим всички спомени и да поддържаме връзка, когато пътуваме. Тази година обаче не е нужно да правим компромис и да вземаме от парите за ваканция, за да си купим нов смартфон, тъй като Flip.bg предлага богат избор от ремаркетирани телефони за всеки бюджет и вкус и с много предимства, като по този начин спестява време, пари и грижи.

Flip.bg – технологичният стартъп, целящ да превърне интернет в дружелюбно място за продавачите и по-безопасно място за купувачите на мобилни телефони, и бързо утвърждаващ се като доверен партньор в онлайн пазаруването – предлага сигурно и удобно клиентско изживяване, с редица предимства, сред които 24-месечна гаранция, 30-дневна политика за връщане, различни опции за плащане, включително на вноски с 0% лихва, и строг технически процес на проверка, ремонт и почистване на хардуер и софтуер. Сега актуалната им кампания, перфектното мобилно устройство за нас е само на няколко клика разстояние и идва на страхотна цена, в специално изработена кутия с нови кабели за зареждане и за някои модели с опционална нова батерия от трета страна. Flip.bg гарантира, че всички ремаркетирани устройства, които продава, имат над 85% живот на батерията, като през 2022 г. животът на батериите, продавани от Flip.bg, е бил средно 94%.

Актуалната кампания на Flip.bg е продължава до 23 юли 2023 г. и е чудесна възможност да си осигурим незабравимо лятно изживяване. В нея са включени устройства с отлични камери, с които можем да уловим всеки момент по възможно най-добрия начин.

За да помогнат допълнително при избора, експертите на Flip съставиха списък с препоръки за телефони, предлагащи дълъг живот на батерията и първокласни възможности на камерата в четири ценови категории. Повечето от устройствата са включени в актуалната им кампания и са налични до 2 работни дни с безплатна доставка.

Смартфони между 150-500 лв.

В тази ценова категория отличен вариант, като се вземат предвид възможностите на камерата, е iPhone 7. Във Flip.bg може да бъде поръчан с нова батерия, което осигурява достатъчен живот на батерията за обичайните потребителски нужди. Алтернативата на Android в този ценови диапазон е Samsung A13 – той се представя по-добре по отношение на живота на батерията, но не може да победи възможностите на камерата на устройството на Apple, въпреки че е от по-ново поколение.

Смартфони между 500-1000 лв.

Най-добра камера

  1. iPhone SE 2020
  2. Huawei P30 Dual SIM
  3. Samsung Galaxy S10

Подгласници – Xiaomi MI 10T 5G, iPhone X

Най-добър живот на батерията

  1. iPhone XR & X (и за двата Flip.bg предлага опция за нова батерия)
  2. Xiaomi Poco F3
  3. Samsung Galaxy S10, със същите характеристики като iPhone SE 2020 (Flip.bg предлага опция за нова батерия и за двата модела)

Смартфони между 1000-1500 лв.

Най-добра камера

  1. Huawei P30
  2. Samsung Galaxy S21
  3. Huawei Mate 20 Pro

По отношение на iPhone, най-добрите камери в тази ценова категория са на iPhone 11 и iPhone 12 mini, комбинирани с добра производителност на батерията.

Най-добър живот на батерията

  1. Samsung Galaxy S20 FE (Flip.bg предлага опция за нова батерия)
  2. Xiaomi Mi 11
  3. Samsung Galaxy S21 (Flip.bg предлага опция за нова батерия и за двата)

По отношение на iPhone, най-добър живот на батерията в тази ценова категория имат iPhone 11 и iPhone 12 mini. (Flip.bg предлага опция за нова батерия и за двата модела) със сходно представяне като това на Samsung Galaxy S21.

Над 2500 лв. (флагмани)

Най-добра камера

  1. Huawei Mate 40 Pro и Samsung Galaxy S22 Ultra със сходно представяне
  2. iPhone 13/13 Pro със сходно представяне
  3. Samsung Galaxy Z Fold 4

Най-добър живот на батерията

  1. Huawei Mate 40 Pro и Xiaomi 12 Pro със сходно представяне
  2. Samsung Galaxy S22 Ultra
  3. Samsung Galaxy Z Fold4 и Samsung Galaxy Z Flip4

За тези устройства потребителят не може да закупи нова батерия, тъй като те са нови и съществуващата батерия все още работи добре при обичайна или дори интензивна употреба. Flip.bg гарантира, че всички устройства имат над 85% живот на батерията и за тези устройства.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply