Yettel дава 25% отстъпка от цената на 4 страхотни смарт устройства срещу рециклиране на старо

През юли потребителите спестяват голяма част от цената на iPhone 14 Plus, Nokia G60 5G, SAMSUNG Galaxy S23 и HUAWEI Watch 4 LTE 46mm

 

И през юли Yettel дава шанс на всички потребителите с отговорно отношение към планетата да направят още една малка крачка към по-чиста околна среда и да се сдобият с ново смарт устройство на страхотна цена. През юли кампанията „Рециклирай и спести“ идва с възможност за 25% отстъпка за 3 страхотни смартфона и функционален смарт часовник за всеки, който върне старо устройство за рециклиране.

До края на месеца по-изгодно могат да бъдат взети iPhone 14 Plus, Nokia G60 5G, SAMSUNG Galaxy S23 и HUAWEI Watch 4 LTE 46mm. Промоцията е в сила с план Total Unlimited и договор за 24 месеца както при покупка във физически магазин на Yettel, така и при пазаруване в онлайн магазина на оператора. Там отстъпката се получава с добавяне на промокод RECYCLE25, а старото устройство се връща директно на куриера при доставката на новия смарт телефон. Потребителите могат да предадат телефон, таблет или смарт аксесоар без значение дали е работещ или не. Всички върнати апарати се събират и предават за рециклиране, което оказва пряк ефект върху намаляването на електронните отпадъци в природата и ограничава въглеродния отпечатък върху околната среда.

iPhone 14 Plus 128GB блести с новия си, по-голям Super Retina XDR OLED 6,7-инчов екран, придружен от Dolby Vision и HDR10 за невероятно изживяване. Моделът включва обновената система с две камери на Apple, създаващи зашеметяващи снимки и видео с TrueDepth технология и Photonic Engine. Смартфонът работи с чип A15 Bionic с 5-ядрен графичен процесор, който предлага невероятна производителност и вградени функции за сигурност и защита на личните данни. iPhone 14 Plus има и впечатляващо дълъг живот на батерията и предлага максимално 5G изживяване в мрежата на Yettel. До края на юли потребителите могат да спестят 25% от редовната му цена в брой, която е 1649,99 лв., и да платят само 1236,99 лв. план Total Unlimited 59.99 или да го вземат на лизинг за 58,79 лв. вместо за 79.59 лв. И в двата случая ще получат и APPLE 20W USB-C Power Adapter.

Nokia G60 5G 128GB е специално създаден с отношение към природата. Неговият гръб е изработен от 100% рециклирана пластмаса и идва в опаковка от рециклирани материали. Като част от екологичната нотка в смартфона, Nokia насърчава по-дългото му използване с предвидени 3 актуализации на Android OS и 3 години месечни актуализации на сигурността, а Yettel допълва дълголетието на модела с удължена, 3-годишна гаранция. В комбинация с 6,58” FHD+ 120Hz дисплей за супер плавно скролване и 50MP тройна камера с изкуствен интелект, нощен и Dark Vision режим и GoPro Quik App, Nokia G60 5G прави първокласното мобилно изживяване по-достъпно. Този месец екологичният смартфон струва с 25% по-малко и вместо за 519,99 лв. може да бъде взет за 389,99 лв. в брой с план Total Unlimited 39.99, договор за 24 месеца и връщане на старо устройство. Цената на лизинг пък пада от 25,99 лв. на 19,19 лв. на месец за 24 месеца.

SAMSUNG Galaxy S23 128GB e най-компактният смартфон от актуалната флагманска серия на бранда, без това да означава компромис с неговата мощност. Смартфонът е оборудван със специален чип Snapdragon 8 Gen 2, разработен за Galaxy, като резултат от тясното сътрудничество на SAMSUNG с Qualcomm. Моделът работи с  емблематичната камера на Galaxy с три сензора, оглавявани от 50 MP основен, ултраширок 12 МР със 120° зрително поле и 10 МР с възможност за 3х оптично увеличение.  Има 6,1-инчов екран и 3900 mAh батерия, като зареждането е 25W с кабел и отново 15W по безжичен път. До края на месеца смартфонът може да закупен с 25% от редовната си цена при връщане на старо устройство или за 1011,99 лв. вместо за 1 349,99 лв. с план Total Unlimited 35.99 и договор за 24 месеца. Намалена е и лизинговата вноска от 67,59 лв на 49,79 лв.

HUAWEI Watch 4 LTE 46mm Black има стоманен корпус и заден капак от висок клас композитни влакна. Благодарение на изключителната си издръжливост часовникът постига 5ATM водоустойчивост и поддържа цели 30 м свободно гмуркане, като има и IPX8 всекидневна водоустойчивост и IP6X сертификат срещу прах. Часовникът е снабден с 1,5-инчов LTPO AMOLED дисплей с 3D извито стъкло над красив футуристичен циферблат с планетарна естетика. При стандартен режим на употреба WATCH 4 позволява до 3 дни живот на батерията с един заряд и до цели 14 в икономичен режим. 60 минути са достатъчни за пълно зареждане, а само след 15 минути батерията е готова за 1 ден употреба. Благодарение на еSIM функционалността му WATCH 4 позволява независимо обаждане/SMS съобщения без потребителят да носи смартфон със себе си за една спокойна тренировка или разходка навън без нищо излишно. Часовникът поддържа над 100 тренировъчни режима, а с едноминутния преглед на здравето в седем точки потребителите получават своеобразен доклад за наблюдение на най-важните показатели: ЕКГ, сърдечна честота, SpO2, ниво на стрес, температура на кожата, артериална ригидност и проверка на дишането.  При връщане на старо устройство за рециклиране, цената на модела става 637,49 лв. вместо 849,99 лв. в брой и на лизинг за 26.99 лв. вместо 35,99 лв. на месец за 24 месеца.

„Рециклирай и спести“ е част от ESG стратегията на Yettel, в която са заложени принципите на кръговата икономика и сериозният ангажимент на компанията към устойчивото развитие. Една от целите на телекома е да помогне за намаляването на електронния отпадък, който е най-бързо растящият отпадък в света, като до 2028 г. събере 127 000 кг. и ги предаде за рециклиране с цел те да не попаднат на сметището.

Повече за пълните условия на кампанията и постигнатото от Yettel в опазването на околната среда можете да научите от сайта на оператора.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply