У нас заработи онлайн платформа за йога и медитация

Онлайн платформата за йога и медитация Йогатайм е може би най-достъпният вариант за удобно и комфортно практикуване от дома или офиса, колкото и когато посетителите на платформата пожелаят. Тя предоставя не просто богато съдържание от различни по времетраене йога практики и медитации за цялото семейство, а може да помогне и на всички служители в една компания да станат по-креативни и спокойни, а от там – и по-ефективни в работата си.

Създадена от Светла Иванова – певица, писател и йога учител с над 30 годишен опит, платформата обхваща различни категории, в които посетителите ще открият разнообразие от практики и решение за своите проблеми.

„Грижата за себе си не е егоизъм, защото, когато вие се чувствате добре, всички около вас ще го усещат. Практикуването на йога и медитация може да помогне много на всички нас да сме в мир със себе си, а от там – и с околните, да изчистим ума си, да бъдем по-спокойни и по-ефективни в ежедневните си дейности. Създадох Йогатайм именно за да дам възможност на всеки да се възползва от предимствата на тези хилядолетни практики, независимо дали може да си позволи да отиде физически до йога студио, или няма време за това“ – споделя основателката Светла Иванова.

Абонаментът за платформата за йога и медитация Йогатайм на Светла Иванова дава достъп до над 200 видеоклипа с йога практики и медитации в различни категории, включително над 60 епизода с 15 минути йога за всеки ден, 14 професионално заснети видеа с 20- и 25-минутни програми за всички дни от седмицата, както и йога практики за специфични проблеми като болки в кръста, гърба и врата, намаляване на целулита, справяне със ставни проблеми и др.

Обърнато е внимание също на йогата за лице и масажи, практиките за бременни във всеки триместър, както и приказна йога и релаксации за родители и деца. Абонаментът включва също релаксации и медитации за „лесно заспиване“, „по време на работа“, за личностно развитие на 18-те ни най-важни качества, за изобилие, мотивация и просперитет, за засилване на енергията, както и най-новата медитация за красота на Светла Иванова.

Освен това към годишния абонамент посетителите ще открият и пълния курс „Въведение в медитацията“ с включени в него 21 видеа с отговори на всички важни въпроси и практически съвети относно медитацията, които ще помогнат на практикуващите да се научат да медитират по лесен и разбираем начин, стъпка по стъпка.

Онлайн платформата може да се използва гъвкаво и всеки, който желае да се убеди в полезността й, може да опита с месечен абонамент само за 7.50 лв за първия месец, използвайки код: promo50. Промо-кодът е еднократен и важи за един абонат, а специални условия има и за собственици на фирми с над 10 служители.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply