Всеки иска да отседне в „Хотел „Нантъкет“ от „кралицата на летните романи“ Елин Хилдебранд

Книга на месеца на Amazon и моментален New York Times бестселър – летният роман от обичаната писателка ще ви потопи в завладяваща история, изпълнена с пикантни скандали и шокиращи тайни

 

Лятото не е започнало официално, докато не държим в ръцете си нов роман от Елин Хилдебранд!

Напълно заслужила прозвището си „кралицата на летните романи“, емблематичната писателка омагьоса милиони читатели по света с нестандарните си сюжетни решения и лазурните описания на любимия ѝ остров Нантъкет. А обичаният ѝ роман „Перфектната двойка“ съвсем скоро ще се превърне в хитов сериал на Netflix с участието на Никол Кидман, Лив Шрайбър и Дакота Фанинг.

На български език в книжарниците това лято почитателите на Хилдебранд могат да открият още една пленителна история за моментите край плажа – самостоятелния роман „Хотел „Нантъкет“. Добре дошли в най-добрия хотел на света, зад чиито стени се крият шокиращи тайни и се вихрят скандали…

Всички на остров Нантъкет познават Лизбет Кийтън и Джей Джей О’Мали. Иконично дуо както във връзката си, така и в съвместния си бизнес да управляват най-популярния ресторант на острова, двамата изглеждат несломими. Докато един ден Лизбет не открива в телефона на Джей Джей куп мръсни съобщения до друга жена.

Наранена, бясна, решена да зареже всички отношения с дългогодишния си партньор и да си тръгне с гордо вдигната глава, Лизбет приема предложението да стане управител на току-що отворилия врати „Хотел „Нантъкет“. Някогашното бижу от Златната епоха дълги години тъне в разруха, докато британският милионер Завиър Дарлинг не решава да инвестира цели тридесет милиона в реновацията му.

Лизбет ще трябва да направи невъзможното – и нищо по-малко – за да превърне „Хотел „Нантъкет“ в най-добрия хотел на света! Освен да подбере най-звездния персонал и да измисли как да накара гостите на хотела да се почувстват специални, тя ще трябва да впечатли и известната Инстаграм инфлуенсърка Шели Карпентър, чието одобрение ще осигури резервации за години напред.

Призраци от миналото бродят из коридорите на „Хотел „Нантъкет“, който все още не може да се отърси от лошата репутация, която трагичен инцидент му спечелва през 1922 г. А единствено от Лизбет зависи дали той ще блесне, или ще потъне в още по-дълбоко забвение…

Свежа като чаша студена лимонада след горещ ден на плажа, из страниците на „Хотел „Нантъкет“ ще откриете неземни гледки, сочни клюки, мрачни тайни и пикантни скандали. А някъде измежду тях е и онова неописуемо качество на книгите на Елин Хилдебранд, което ги прави толкова неустоими до последната страница.

Изпълнена с присъщите за авторката дълбочина на персонажите и многобройни гледни точки, които нареждат пред очите на читателите пъстра мозайка от истории, емоции и богати нюанси, „Хотел „Нантъкет“ е книга, която не бива да изпускате това лято.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply