Koлко се очаква да спечели Марго Роби от „Барби“?

Марго Роби се очаква да прибере около 50 милиона долара от филма „Барби“, в който играе главната роля. Историята за емблематичната кукла привлече огромен интерес по целия свят, като успя да счупи няколко кино рекорда, включително да направи режисьорката си, Грета Гъруиг, най-печелившата дама в сферата.

Само за по-малко от месец „Барби“ премина границата от 1 млрд. долара печалба, като задмина с няколко милиона долара „Опенхаймер“, който излезе в същия ден. Също така филмът победи още един проект на Кристофър Нолан, „Черният рицар“, по приходи за един ден, печелейки 26 милиона долара само в Америка. Също така „Барби“ е първият филм, режисиран изцяло от жена, който може да се похвали, че е спечелил 1 млрд. долара по целия свят.

Филмът успя да промени изцяло кино бизнеса това лято, отчасти благодарение на предизвикателството „Барбихаймер“, което предизвикваше феновете да гледат „Барби“ и „Опенхаймер“ един след друг. И двата филма направиха премиерата си на 21 юли, чупейки множество рекорди по целия свят.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply