Бритни Спиърс няма да плаща издръжка на съпруга си

Сам Асгари няма да получи нито стотника от Бритни Спиърс след развода, според предбрачния договор на съпрузите, които обявиха официалната си раздяла.

„Сам не получава компенсация в случай на развод, нито ще има права върху финансите и имотите на певицата. Освен това предбрачният договор не му дава право да получава съпружеска издръжка. Той може да запази подаръците, които Бритни му е дала, както и колите му, но това е всичко“, съобщава TMZ, цитиран от Дарик.

В договора има клауза, която забранява на Сам Асгари да говори публично за връзката си с Бритни или да разкрива каквито и да било детайли от съвместния им живот.

Неговият адвокат е подал иск за получаване на издръжка след развода, което може да е знак за сериозна съдебна битка и оспорване на предбрачния договор, отбелязва американското издание.

Смята се, че е напълно е възможно певицата да се съгласи да плаща на бившия си съпруг, тъй като той държи доста козове срещу нея. „Бритни с удоволствие ще плати на Сам за спокойствието си, отколкото да рискува нещо да излезе наяве“.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply