10 забавни физически предизвикателства с участието на “Игри на волята” очакват феновете на “Нестле за Живей Активно!Град 2023”

Започна записването на екипите за отборните състезания

 

Десетте състезателни предизвикателства са вдъхновени от телевизионния формат “Игри на волята” и адаптирани от професионалните експерти от Националната спортна академия така, че да са безопасни и възможни за изпълнение от малки и големи. А звездният отбор на “Нестле за Живей Активно!”, съставен от дългогодишни и нови посланици и спортни лица, също ще участва в предизвикателствата на НДК.

На терен Йордан Йовчев ще покаже как да се катерим на стена и на уред, а Тереза Маринова ще демонстрира как успешно да скачаме в гуми. Волейболистът Евгени Иванов-Пушката би могъл да предаде на другите участници ценни съвети в играта с въже. Специалистът по укрепваща гимнастика Маруся Иванова ще балансира на греда. Олимпийската шампионка по биатлон Екатерина Дафосвка ще демонстрира слалом с градински колички.

Предизвикателствата пред Националния дворец на културата са специално селектирани от специалисти от Националната спортна академия, за да са подходящи и безопасни участници от широката аудитория.

Водещи на празника на физическата активност ще са водещите на “Игри на волята”, а участници от предишните сезони също ще се включат като ментори към различните състезателни зони.

Предизвикателствата могат да бъдат изпълнени поотделно или в отборно състезание, за което са предвидени специални награди за победителите. Всички желаещи да се запишат за отборните състезания с отбор от над 1 и не повече от 5 човека,  могат да го направят на страницата на Нестле за Живей Активно, както и на събитието във Facebook.

Нестле ви очаква с хъс и голяма доза настроение, за да отбележите заедно празника на физическата активност и балансирания начин на живот “Нестле за живей Активно” за 18-ти пореден път.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply