Кампанията на Yettel „Смарт спорт” закрива летния сезон с активен ден в Бизнес парк София

Телекомът кани малки и големи да се забавляват под есенното слънце, докато се движат и печелят награди

 

Инициативата на Yettel „Смарт спорт” предизвиква любителите на активния начин на живот да се възползват от прогнозата за хубаво време на 12 септември и да се раздвижат на въздух. Под лъчите на есенното слънце в Бизнес парк София, между 11.00 и 17.00 ч. до сграда 7, спортните ентусиасти ще могат да си подарят зареждащ и забавен спортен полуден с изненади за всеки. Желаещите ще имат шанса да се включат в различни спортни предизвикателства, да разгледат и изпробват разнообразни смарт устройства и да печелят страхотни награди.

Жадните да се заредят с енергия и добро настроение в работния вторник ще могат да участват във функционални тренировки с гири, ластици или собствено тегло, с продължителност 5, 10 или 15 минути. С помощта на смарт часовници те ще следят физическите си показатели като пулс, изгорени калории, изминато разстояние и брой крачки, а успешното завършване на тренировката ще им носи гарантирана награда като постелка за спорт, фитнес чанта и други спортни принадлежности. Най-амбициозните пък ще имат възможност да премерят сили в специални happy hour дуели, за да си спечелят отстъпка за смарт часовник. Всички престрашили се да се включат в предизвикателствата, ще участват в допълнителна томбола за голяма награда в края на деня – HUAWEI Watch GT 3 Pro 46 Titanium Strap.

Професионални треньори ще показват правилната техника на изпълнение на упражненията и ще дават съвети как да се използват смарт устройствата в подкрепа на повечето движение и мотивация за добра спортна форма. Независимо дали посетителите на събитието се включат в спортните занимания или не, всеки ще може да разгледа и изпробва модерните смарт предложения на телекома в специално обособения демо корнер.

Събитието в Бизнес парк София е третото на кампанията „Смарт Спорт“ за 2023 г., с която телекомът помага на хората да направят своите първи крачки към по-активен и здравословен начин на живот. До момента в рамките на инициативата са реализирани седем спортни събития, които вдъхновиха над 10 000 участници да се движат повече с помощта на модерните технологии.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply