Ревю на Huawei FreeBuds Pro 3: още по-добри от предшествениците си

Технологичният влогър Алекс Колев отговаря на въпроса защо счита, че Huawei FreeBuds Pro 3 са идеалните слушалки за провеждане на разговор.

Дизайнът на Huawei FreeBuds Pro 3 се отличава от предшествениците си основно с това, че кутийката е по-малка и по-тънка, което дава положителен ефект върху компактността и мобилността на слушалките. Има промяна и в капака, който се отваря значително по-лесно. Цветът е естетичен и запомнящ се.

Контролите на Huawei FreeBuds Pro 3 са стандартни, разположени удобно и равномерно между двете слушалки (лява и дясна). В допълнение, настройките могат да се персонализират благодарение на специализираното приложение.

Главна техническа промяна в звуковъзпроизвеждането и звукоизвличането е, че Huawei FreeBuds Pro 3 разполагат както с 11 мм говорител, така и с „микро-планарен“ такъв, което гарантира отлично качество на звука на ниски и високи честоти. Басът на модела е балансиран.

Основният позитив на Huawei FreeBuds Pro 3 е промяната в позиционирането на микрофоните: тя дава възможност за по-оптимално заглушаване на страничните шумове и провеждане на разговори с кристално качество.

През приложението можете да внасяте подобрения в множество функционалности и да персонализирате повечето параметри спрямо индивидуалните си предпочитания.

Пълното ревю може да видите в YouTube тук:

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply