На романтично пътуване към величествените скали на Корнуол поемаме в „Лято в „Тифани“ от Карън Суон

Дългоочакваното продължение на хитовия роман „Коледа в „Тифани“ ни разкрива какво се случва след заветното „Да“

Със завладяващите си романи „Парижка тайна“, „Римска тайна“, „Коледна тайна“ и „Перфектният подарък“ обичаната от милиони читатели по света Карън Суон покори сърцата на почитателите на романтичните книжни пътешествия и у нас.

А бестселърът ѝ „Коледа в „Тифани“, който излезе през декември 2022 г., моментално оглави класациите и се превърна в безспорен любимец на читателите, завихряйки ни сред чудесата на три от най-магичните градове на света.

Сега в книжарниците във великолепния превод на Надя Златкова се появява и дългоочакваното му продължение – романът „Лято в „Тифани“, който ни разкрива какво се случва с връзката на Каси и Хенри след мечтаното предложение за брак…

Той падна на колене. Тя каза „Да“. Пръстенът „Тифани“ вече блести на ръката на Каси и оттук нататък всичко в съвместния ѝ живот с Хенри би трябвало да бъде цветя и рози, нали? Единственото нещо, което двамата трябва да направят, за да достигнат заветното „и заживели щастливо“, е да планират своята сватба. И Хенри е готов да насрочи датата. Но за Каси това няма да бъде толкова лесно…

След като се впусна в шеметно пътешествие от Париж до Ню Йорк и Лондон, за да събере парченцата на разбитото си сърце, Каси се страхува отново да го постави в ръцете на друг човек. Дори това да е любовта на живота ѝ.

А животът около тях продължава да кипи. Друга сватба се задава на хоризонта и на Каси се пада неблагодарната задача да я осуети. Докато Хенри поема на тримесечна експедиция в Тихия океан, младата жена заминава за Корнуол с надеждата да намери спокойствието, от което се нуждае, за да продължи напред.

Но сред дюните, заливите и спиращите дъха гледки на английския бряг миналото ще застигне Каси с пълна сила. А ветровете на лятото ще я изправят на шеметен кръстопът, изпълнен с неочаквани срещи и обрати…

Нежен и въздействащ, но и изпълнен със запазеното чувство за хумор на Карън Суон„Лято в „Тифани“ е богат и прочувствен разказ за онази любов, която не ни задушава, а точно обратното – тя ни окрилява, дава свобода на ума и сърцето ни и е най-истинското вдъхновение.

Дългоочакваното продължение на любимата ни „Коледа в „Тифани“ е история, по-романтична и от най-величествения корнуолски пейзаж.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply