„69 рецепти с история“ разказва Шеф Кустев от Masterchef

Изданието предстои да излезе в книжарниците в края на ноември с логото на издателство „Сиела“

 

Храната за него е религия, а перфекционизмът в кухнята – начин на живот.  Шеф Илиян Кустев се превърна в един от кралете на българската кулинария в осмия сезон на Masterchef.

Именно в навечерието на финала на обичаното шоу любимецът на българските зрители ще зарадва своите почитатели и с първата си книга с „69 рецепти с история“.

Луксозното издание ще може да бъде открито в книжарниците от 30 ноември.  В него ценителите на добрата храна ще открият някои от най-впечатляващите рецепти от дългогодишната кариера на шеф Кустев, придружени с цветни фотографии.

Какви са тайните „от кухнята“ на най-известните ресторанти в света? Какви качества са нужни, за да спечелиш титлата „шеф“?

Световноизвестният готвач, работил в най-елитните хотели и ресторанти в Лондон, Париж, Барселона и София и готвил за популярни личности като крал Чарлс и Маргарет Тачър; Брад Пит и Джони Деп, споделя как се раждат гениалните ястия и защо не бива да се страхуваме да експериментираме в кухнята.

От екзотични сосове и дресинги, подходящи да обогатят многобройни ястия, през супи, здравословни салати и апетитни месни и безмесни гозби, в „69 рецепти с история“ са поместени множество идеи за гурме пиршество, които ще изкушат всеки любител готвач да отприщи способностите си и да овладее изкуството на храната.

Обогатена с лични истории и множество съвети, книгата на шеф Кустев ни доказва, че перфектното ястие наистина съществува. А най-важната съставка в него е страстта към готвенето.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply