FertilAid застана зад кауза в подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми

Гамата хранителни добавки, насочени към репродуктивното здраве на жени и мъже – FertilAid, подкрепи благородна кауза на фондация Мечта за дете – Благотворителен календар „Моята мечта 2024“.

Луксозният календар е с 14 страници арт фотографии, дело на г-жа Череша. Чрез невероятно красивите снимки фотографката е запечатала първите дни след раждането на бебенца на възраст до 40 дни.

Средствата от него ще отидат за двойки с репродуктивни проблеми.

„За нас е чест да сме част от тази така красива и благородна инициатива. Вярваме, че чрез нашите продукти ние също допринасяме за общата цел, към която се стремим – да се раждат повече българчета в България.“, каза Милена Христова, търговски представител на Биоконсепт – компанията – вносител на FertilAid, при представянето на календара в книжен център „Гринуич“.

Тя цитира статистика, според която над 145 000 двойки у нас имат репродуктивни проблеми. „Информираността, навременната грижа и превенция често са ключови за успешното решение на проблемите, без значение дали са при мъжа или жената“, добави тя. Затова и ние, като част от голям международен бранд, заставаме до всяка една двойка, за да бъдем до нея по пътя към сбъдването на мечтата им за дете. „Радваме се, че все повече лекари препоръчват нашите продукти, факт, който говори за качеството и ефективността им“, завърши Христова.

По време на представянето на благотворителния календар г-жа Череша разказа за предизвикателствата, невероятната емоция и радост да заснеме фотосесиите и призова всички двойки, който има репродуктивни проблеми, да не се срамуват да питат, да търсят решения и да вярват в своята мечта, сбъдването на която тя разказва чрез своите снимки.

В рамките на събитието участие взеха и водещи специалисти по репродуктивно здраве, експерти и съмишленици в каузата.

Календарът може да бъде закупен от сайта на фондацията.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply