Най-оригиналните подаръци за тазгодишните Коледно-новогодишни празници

Пазаруването за Коледните празници може да бъде чудесна емоция, но и доста стресиращо и времеемко начинание, особено ако имаме дълъг списък от роднини и приятели. За щастие днес можем да избираме подаръци не само обикаляйки магазини и преодолявайки тълпи от хора, а и онлайн – докато си почиваме в уюта на дома. Това ни дава повече възможности да открием подходящи подаръци за всичките ни близки, но и увеличава значително избора, а с това – и времето, което ни е необходимо за да направим своя избор. Затова в следващите редове можете да откриете подборка с някои от най-оригиналните подаръци, купувани през тазгодишния празничен сезон.

Мече от рози

Няма жена, която да устои на вида на очарователно декоративно мече. А ефектът е още по-силен, ако то е не какво да е, а мече от рози. Това е идеален коледен подарък, който може да се поднесе със светещи лампички или сладка коледна шапчица, като допълнение за още по-празнично настроение. Мечетата не изискват специални грижи, почистват се лесно и се предлагат в червен, розов и лилав цвят.

Смарт раница

За всеки любител на пътуванията подобна раница е истинска мечта. Интелигентните чанти се предлагат в различни размери и имат разнообразни високотехнологични възможности – USB за зареждане на телефон или таблет, GPS проследяване, електронен катинар, Bluetooth, Wi-Fi свързаност, дори електронна везна. Всички тези екстри правят пътуването с такава раница по-лесно, удобно и безопасно.

Персонализирана дъска за рязане

За любителите на готвенето често е трудно да се намери подарък, но многофункционална дъска за рязане с персонализирано послание на нея, няма как да не трогне кулинарите. При избора е добре да се търси модел от качествено дърво, лесна за почистване, а още по-добре да е с антибактериално покритие. Ако човекът, за когото е предназначена дъската, обича да готви, гледайки кулинарен канал или таблет с рецепти, можем да заложим на модел със специален жлеб. И не на последно място – дъската трябва да е персонализирана с име, дата, а може и със специално послание.

Настолна игра

Чудесен повод да изключите мобилния телефон и компютъра и да отделите време за семейството. Днес повечето деца прекарват по-голямата част от времето си пред екраните, а една настолна игра носи значителни ползи за тях както в социално, така и в академично отношение. Изборът на настолна игра трябва да е съобразен с интересите и потребностите на децата, да ги развиват и не на последно място – да ги учи на нови умения.

Халат

Един хубав, луксозен, пухкав халат е подходящ подарък и за мъж, и за жена. Тази идея обединява в едно усещането за лукс, релакс, стил и може да създаде истинска СПА атмосфера у дома.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply