„Бунтовна луна“ – официалната новелизация на едноименния филм на Зак Снайдър, е вече на пазара

„Бунтовна луна“ е епично научнофантастично събитие, създавано в продължение на десетилетие от Зак Снайдър, режисьора на „300“, „Човек от стомана“ и „Армията на мъртвите“. Това е един от най-скъпите филми създавани някога от Netflix. Идеята на Снайдър е да създаде вселена подобна на тази от „Междузвездни войни“.  Премиерната дата е насрочена за 22 декември 2023 година и се очаква с нетърпение от всички киноманиаци, любители на фантастика.

Филмът е новелизиран от В. Кастро, номинирана два пъти за наградата „Брам Стокър“. Тя е и създател на платформата Latinx Screams, която популяризира латиноамериканските гласове в литературата на ужасите.

Книгата „Бунтовна луна“ проследява историята на Кора, мистериозна непозната, която се превръща в единствената надежда за оцеляване на цяло селище. Тя събира група воини – аутсайдери, бунтовници, селяни и сираци от войната от различни светове, водени от жаждата за отмъщение. Ще успее ли Кора да сформира нова армия от герои, която да се противопостави на Света майка и тираничния регент Велизарий, предстои да разберете на страниците на тази вълнуваща новелизация.

В. Кастро е двукратно номинирана за наградата „Брам Стокър“. Автор е на Aliens: Vasquez, The Haunting of Alejandra, The Queen of The Cicadas, Goddess of Filth, Hairspray and Switchblades и Out of Aztlan. Родена е в Сан Антонио, Тексас, но през последните 16 години живее в Обединеното кралство. Като майка на пълен работен ден тя посвещава времето си на семейството си и на писането.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply