Издателство Колибри представя “Методът на Глюкозната богиня” от Джеси Инчауспе

Авторката на бестселъра Глюкозната революция“ ни предлага да си възвърнем енергията с помощта на четириседмична програма, съпроводена с лесни за приготвяне рецепти.

Джеси Инчауспе пише „Методът на Глюкозната богиня“ (превод: Константин Цанков, 296 стр., цена: 25 лв.) по настояване на свои читатели: „Защото на много от тях им се искаше повече от това, което предлагаше първата ми книга.“ Методът няма за цел загуба на тегло, той не е рестриктивен, не изисква от вас да броите калории. Той е за здраве и излекуване на тялото ви отвътре навън. Но за изненада на много хора, те всъщност губят тегло, въпреки че се хранят повече от обикновено. Това е защото, когато изравняваме глюкозните си криви, гладът се разсейва, хормоните се балансират и по-често и за по-дълго време сме в режим на изгаряне на мазнини.

„Методът“ е четириседмична подробна и конкретна програма за здравословен и щастлив живот, включваща 100 рецепти, които ще ви позволят да стабилизирате кръвната си захар, да се разделите завинаги с „вълчия глад“, да изчистите кожата си, да забавите процеса на стареенето и да спите по-добре от всякога. И най-хубавото от всичко: да престанете да броите калориите и да ядете разнообразна и вкусна храна.

Джеси Инчауспе е родена във Франция през 1992 г., завършва математика в лондонския „Кингс колидж“ и биохимия в университета „Джорджтаун“ във Вашингтон, живее в Париж и Ню Йорк. На 19-годишна възраст тежък инцидент, от който едва оцелява, пробужда интереса ѝ към медицината и по-специално към науката за храненето. През 2019 г. създава в Инстаграм акаунта Богинята на глюкозата – @glucosegoddess, в който пише и обменя информация с десетки хиляди свои последователи за ролята на глюкозата за човешкото физическо и психическо здраве. Книгата ѝ „Глюкозната революция“ излиза през април 2022 г., веднага става бестселър във Франция, САЩ, Англия, Австралия, Испания и Германия, а за по-малко от година е преведена на повече от 30 езика.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply