Иво Сиромахов представя новата си детска книжка „Тони и Гари обикалят света“ на 24 февруари в София

Срещата с писателя ще се състои в 13:30 ч. в Книжарница кафе-клуб „Сиела“ в Mall of Sofia

След като ни разказа вълшебни приказки за „12 принцеси“ и поведе малките читатели на „Приказно пътешествие“ из най-забележителни места в България обичаният писател Иво Сиромахов отново развихря необятното си въображение и се завръща с великолепната детска книжка „Тони и Гари обикалят света“.

„Тони и Гари обикалят света“ излиза на пазара на 24 февруари – в деня на официалната си премиера, която ще се състои от 13:30 ч. в Книжарница кафе-клуб „Сиела“ в Mall of Sofia.

Допълнено с прелестните илюстрации на художничката Лилия Тодорова, това вълнуващо приключение за малки и големи прескача през различни епохи и ни запознава с най-важните личности и образи в човешката история.

Малкият Тони живее близо до гората със своя най-добър приятел – забавното говорещо куче Гари. Един ден той получава ценен подарък – вълшебен цилиндър, който може да го пренесе мигом във всяко време и на всяко място по света. С негова помощ Тони най-сетне може да изпълни мечтата си да открие своите отдавна изчезнали родители.

Двамата смели приятели се впускат в шеметна и забавна обиколка, по време на която цилиндърът ги отвежда в различни епохи, където ги очакват срещи с прочути личности от световната история и митология. На помощ на децата ще се притекат Сократ, Цезар, Клеопатра, Галилей, Леонардо да Винчи, Шекспир, Нютон и кой ли още не.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply