Риана се появи като монахиня на корицата на модно списание

Риана се появи като монахиня на корицата на новия брой на списание Interview, където и даде интервю на бившия си стилист Мел Отънбърг. Певицата разказа за отглеждането на децата си, за връзката си с A$AP Rocky и за плановете си за пластична операция, предава БГНЕС.

За пролетния брой на лъскавото издание певицата позира за модната фотографка Надя Лий Коен, която е известна със сътрудничеството си с Miu Miu, A$AP Rocky и Ким Кардашиян. Звездата изпробва за снимките облекла от Dior, Bottega Veneta, Loewe, Loro Piana и Savage x Fenty.

Певицата, която е икона на добрия стил за мнозина, признава, че невинаги обмисля предварително тоалетите си. На първо място тя се грижи за комфорта и нарича себе си мързелива майка по отношение на избора на дрехи.

Риана припомня началото на връзката си с A$AP Rocky, която започна в края на 2019 г., и разкрива защо не са започнали да се срещат по-рано, тъй като слухове за техния романс се носят още от 2012 г. Тя не крие, че връзката на двойката им е била повлияна положително по време на пандемията.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply