Брайън Трейси разкрива как да работим по-умно и да печелим повече в „Печели колкото наистина заслужаваш“

Брайън Трейси се завръща у нас с още един мотивиращ наръчник, който изтъква силата на самодисциплината в живота ни

Бизнесменът и мотивационен лектор Брайън Трейси споделя практични и изпитани съвети, чрез които всеки може да постигне по-високи резултати и да реализира своите досега сдържани по различни причини възможности.

В своя нов наръчник „Печели колкото наистина заслужаваш“авторът на бестселърите „Изяж жабата!“ и „Без извинения: Силата на самодисциплината“обобщаваредица практични, доказани стратегии, методи и техники, чрез които някои от най-успешните хора в света са постигнали мечтите си. И напомня, че най-ценният финансов актив на всеки човек е способността му да печели.

Какъв е ключът към увеличаване на доходите?

Според Брайън Трейси това е достигането на едно прозрение: сумата, която всеки заслужава, най-вероятно е много по-висока от всичко, на което се е радвал до днес. При това без значение от произхода и възможностите му досега.

В „Печели колкото наистина заслужаваш“ читателят ще открие някои от най-мощните идеи и прозрения, практикувани от най-успешните мъже и жени във всяка една област. И ще научи как да поеме пълен контрол над професионалния си живот и бъдещето си, да печели по-добре и да постигне повече. В 12 глави мотивационният лектор първо очертава границите на „новото нормално“ за работа, заетост и кариерен успех в ерата на информационния бум и новата технологична революция. А след това предлага практически съвети как да управляваме себе си, проектите и времето си.

На достъпен и разбираем език Трейси онагледява с примери защо поемането на лична отговорност върви ръка за ръка с успеха, щастието, контрола върху живота и високите доходи във всяка област. А следвайки ги, финансовият успех и мечтите за по-добър живот се оказват не просто възможни, а дори неизбежни.

Доказано полезна и лесно приложима,„Печели колкото наистина заслужаваш“ напомня, че най-добрите резултати, най-щастливите моменти и най-големите успехи тепърва предстоят. Стига да сме готови да ги получим и да поработим здраво за своето бъдеще.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply