Дженифър Анистън пише мемоари

След години мълчание Дженифър Анистън е готова да разкрие защо се е разпаднал бракът им с Брад Пит, колко пластични операции си е направила и причината, поради която все още не е създала семейство.

Това твърди източник пред таблоида In Touch, според който актрисата от години си води дневник на благодарността и мемоарите ѝ няма да съдържат нищо излишно, той уверява, че вече е виждал ръкописите и има тайни, които тя не е разкривала досега. „Разбира се, най-голямата от тях се отнася до Брад – и в последствие до Анджелина Джоли. Джен знае, че хората искат да чуят всичко за аферата ѝ с Брад и истината за развода им, особено след като Брад и Анджелина вече се разделиха, а Джен и Брад се събраха отново“.

Вътрешният източник също така отбелязва, че Дженифър Анистън е била не по-малко шокирана от обществеността от неочаквания им развод, но в същото време не крие, че изпитва гняв, обида и срам от цялата ситуация. С течение на времето емоциите охладняха и Брад Пит и Дженифър Анистън дори успяха да станат приятели: през 2020 г. те се срещнаха на наградите SAG.

Източникът също така разкри, че в мемоарите си 55-годишната Дженифър Анистън ще засегне темата за майчинството, като ще разкаже за опитите за ин витро и причините, поради които не е осиновила деца, пише БГНЕС.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply