Николета Лозанова планира риалити предаване за живота си

Николета Лозанова е решила да създаде собствено риалити предаване за живота си. То ще носи името „Мечтите се сбъдват“ и се очаква да стартира тази есен, съобщава iWoman.

В него ще участват сегашният партньор на Николета – Николай Михайлов, и бившият ѝ мъж Валери Божинов, с когото запазиха добри отношения след развода, пише „България днес“.

Друга звезда, която ще се появи в шоуто, се очаква да бъде бившият шеф на БФС Борислав Михайлов. Той ще се включи заедно със своята съпруга Мария Петрова. Пред камерата ще застане и щерката на Михайлов Бисера заедно със съпруга си, бившия футболист на „Левски“ Живко Миланов. Идеята е да се покаже колко задружно и сплотено семейство са Михайлови.

Все още няма окончателно решение, че шоуто ще тръгне от есента. Очаква се решението на Нова ТВ, където то ще се излъчва, да се вземе до края на този месец.

Николета и Ники ще покажат как отглеждат общото си дете – Борислава, а също кака ѝ Никол. Те държат да покажат, че въпреки звездния блясък са добри родители. Те също така ще представят как протича ежедневието им, ще готвят, ще чистят, ще перат и ще се държат като съвсем нормални хора. Най-вероятно те ще покажат подготовката за предстоящата им сватба и самата церемония.

Предаването ще бъде заснето в новия им дом в софийския квартал Бистрица.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply