img

Знаете ли, че в японският хороскоп има 11 зодии? Вижте каква е вашата, според датата на раждане!

/
/
/
В японския хороскоп има 11 знака. Всички те са дълбоко свързани с историята и традициите на японската култура, пише в сайта sanovnik.

Вижте каква е вашата зодия според японския хороскоп.

Луна – от 27 декември до 18 януари.

Родените през този период са саможиви и отбягват големите компании. Не са конфликтни и умеят да изслушват събеседника си. Понякога оставят другите да се възползват от тях. Готови са да се откажат от личностното си развитие в името на любовта.

Свещена костенурка – от 19 януари до 14 февруари.

Те са толкова премерени в действията си, че понякога изкарват околните извън релси. Нежни, разумни и търпеливи, обмислят всяка своя стъпка. Под ледената им маска обаче се крият борбени и страстни хора.

Черешов цвят – от 15 февруари до 20 март.

Това са най-големите оптимисти. Запалени авантюристи, понякога взимат решения, без да мислят.

Слънце – от 21 март до 29 април.

Лъчезарни, общителни и лесно приспособими, но понякога – досадни. Те са идеалистите на зодиака. Две думи ги определят – мъдрост и красота. Имат добра интуиция.

Бамбук – от 30 април до 4 юни.

Гъвкави и открити, те са най-големите приключенци. Екипни играчи, шестото им чувство никога не ги подвежда. Те са родени, за да обичат животните.

Вол от оризище – от 5 юни до 6 юли.

Склонни са към работохолизъм. Пазители на семейното огнище. Волът от оризището е родител за пример, който отделя особено внимание на възпитанието на децата си.
Лотосов цвят – от 7 юли до 1 август. Нежни, сантиментални и романтични. Често се увличат по източните учения. Обичат да се уединяват и да релаксират. Трите неща, които най-много обичат, са животът, любовта и децата.

Японски мост – от 2 август до 27 септември.

Това са хората, които винаги успяват да балансират. Те са идеалните преговарящи. Поддържат перфектния баланс между семейните и служебните си задължения. Родени са да помагат. Всичко странно и екзотично ги привлича. Следват целите си, но рядко заемат позиция.

Градинско камъче – от 28 септември до 10 октомври.

Творчески личности, чаровни, любопитни и добродушни. Без проблем налагат мнението си на околните, но понякога се проявяват като доста непостоянни.

Император – от 11 октомври до 18 ноември.

Надарени с лидерски умения, те възприемат живота като вълнуващо приключение. Въпреки че се сблъскват с много предизвикателства, те не спират да вярват в успеха си. Лесно се издигат в професията, но понякога прибягват до агресия.

Императрица – от 19 ноември до 26 декември.

Изключително властни, те са свикнали да командват. Могат да бъдат нетактични към околните.

Източник: Чуждоземец.ком

Коментирай чрез Facebook
loading...

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *