положителни и отрицателни страни на зодиите

Какви са положителните и отрицателните страни на всяка зодия – трябва да ги знаете!

Всеки човек си има своите добри и лоши страни. Няма перфектни хора, а дори да имаше – светът щеше да е много скучно място.

Ето какви са добрите и лошите страни на всяка от 12-те зодии.

Овен

Добра: Много са общителни и знаят как да намерят общ език с всеки. Добри са по душа и винаги можеш да разчиташ на тях за услуга.

Лоша: Много лесно се обиждат и са злопаметни. Обидиш ли ги веднъж – ще ти го припомнят до края на живота ти.

Телец

Добра: Любезни са с всички, винаги гледат да свършат нещо с добро и никога не оставят човек изпаднал в беда. Много добре умеят да разчитат емоциите на другите и да им помагат със съвети.

Лоша: Много са сдържани, дори прекалено. Трудно се вписват в компании и са големи инати. Наумят ли си нещо – няма сила на света, която да ги разубеди.

Близнаци

Добра: Много са забавни и щедри. Душата на компанията! С тях можеш да си говориш за всичко, много верни приятели са и минават и през огъня за любимите си хора.

Лоша: Прекалено самовлюбени са, което им пречи в много аспекти в живота. Много често мислят за себе си и не зачитат мнението на другите.

Рак

Добра: Държат се дружелюбно с всички. Много са предани на семейството си и правят всичко, за да запазят любовта си завинаги.

Лоша: Прекалено саркастично отговарят на всичко в живота. Често остават неразбрани, защото хуморът им е много ироничен. Трудно дават сърцето си – мисия невъзможна!

Лъв

Добра: Лъвовете са много широкоскроени хора. Приемат всички различия на този свят и могат да намерят общ език с всеки. Не съдят и не злословят на хората.

Лоша: Много са високомерни и често всички ги смятат за надути. Странни са понякога.

Дева

Добра: Девите са много земни и грижовни. Те дават всичко от себе си за човека, който обичат. Винаги можеш да им се обадиш за услуга и никога не биха ти отказали.

Лоша: Много лесно се ядосват и не спират да мърморят за това с дни. Нямат мярка в изказа си и при спор могат да докарат всеки до лудост.

Везни

Добра: Везните са една от най-верните зодии. Никога не изневеряват и това за тях е немислимо. Много добри служители са и си вършат работата съвестно.

Лоша: Трудно можеш да ги разбереш, защото са прикрити. Не обичат да разказват живота си на всеки. Можеш да си мислиш, че сте близки, но Везните трудно допускат хора до себе си.

Скорпион

Добра: Изключително грижовни и много земни хора, които дават всичко за семейството си. Не са конфликтни личности и повече мълчат, отколкото говорят.

Лоша: Обиждат се много дълбоко и трудно могат да простят, ако си направил нещо, което да ги засегне истински.

Стрелец

Добра: Стрелците са хора, на които можеш да споделиш всичко. Разбират и умеят да изслушват, дават страхотни съвети. В любовта много подкрепят своята половинка и обичат домашния уют.

Лоша: Много са докачливи понякога и се ядосват от нищото. Никога не знаеш от къде може да ти дойде гневът им.

Козирог

Добра: Козирозите могат да ти останат верни до края – както като приятели, така и като любими. Трябва да им дадеш сърцето си, за да направят същото за теб.

Лоша: Много често забравят разни неща, което дразни околните. Много са резки и казват всичко, което мислят – по най-нетактичния начин.

Водолей

Добра: Най-борбената зодия, която може да направи всичко в живота. Няма граници, обича силно и дава всичко са семейството си.

Лоша: Много са претенциозни и взискателни към другите. Никога нищо не е достатъчно добро.

Риби

Добра: Големи оптимисти за живота, за любовта и за всичко, което ги заобикаля. Рибите са много чувствителни и влизат в положението на всеки.

Лоша: Прекалено са доверчиви, чак до глупост.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply