Той е зле в леглото

Как да разберем, че той е зле в леглото? Вижте тези 6 признака и си плюйте на петите докато е време!

Той е зле в леглотоИдеалният любовник – мечтата на всяка жена. Как обаче да разберем дали мъжът е добре или зле в леглото още преди да стигнем до интимни отношения? Тази изпреварваща информация би спестила много разочарования. Съществуват няколко признака, които могат да ви подскажат дали вашият избраник е вещ любовник или посредствено мъжле, съобщава „Монитор“.

Не може да се целува

Един от признаците, че мъжът няма да ви достави удоволствие в леглото, е неумението му да се целува. Ако докосва устните ви сухо и вяло, очевидно и на следващите етапи няма да успее да ви възбуди. Този тип партньори са подходящи за жени, които не се интересуват много от секс. Ако целувката му е твърде „мокра“, това също подсказва, че чувствеността не е неговата най-силна страна. Друг издайнически признак за слабия и скучен любовник е, че той не използва езика си по време на целувки.

Дебелашко държание

Мъжете, които имат дебелашко поведение, се държат и в леглото по същия начин. Те се стремят единствено да получат сексуално удовлетворение, без да се интересуват от потребностите на партньорката си.

Самохвалство

Отнасяйте се с подозрение към мъже, които постоянно разказват за любовните си похождения. Добрият любовник не парадира със сексуалните си преживелици. Ако вашият избраник обича редовно да разказва басни на интимна тематика, значи не го бива в леглото. Психолозите смятат, че хората, които говорят често за секс, са крайно неуверени в себе си.

Не може да танцува

Умелият любовник води добре партньорката си на дансинга, не я настъпва и не пристяга твърде силно талията й. Лошо танцуващите мъже обикновено се егоисти в леглото. Човек, който не усеща ритъма, няма да усети и желанията ви по време на секс. Впрочем същото важи и за жените, които не умеят да танцуват.

Свенлив поглед

За да определите навреме добър ли е избраникът ви в секса, обърнете внимание на погледа му. Той до голяма степен издава характера. Ако ви се струва, че мъжът се притеснява да ви погледне в очите или да огледа тялото ви, това е сигнал да се замислите. Такова поведение може да е следствие от неопитност в леглото и страх от интимни отношения.

Мирише лошо

Няма значение дали става въпрос за зловоние от устата или тялото. Важното е, че лошо миришещият мъж ще замирише още по-ужасно, когато се съблече. Твърде тежкият парфюм също е повод за безпокойство. Той може да свидетелства за огромна суета и нарцисизъм или за нарушено обоняние. Възможно е също мъжът да се облива със силен парфюм, за да прикрие някаква специфична телесна миризма, която тепърва ще усетите.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply