Най-добрите зодии

Кои са трите най-добри зодии и какво трябва да знаем за тях?

Най-добрите зодии„Във вътрешния свят на човека, добротата е слънцето.“ е казал великият писател Виктор Юго. И ние сме напълно съгласни с него, макар да сме наясно, че у всеки човек се крие и по едно опашато дяволче, което само чака повод да се покаже.

Ето и с кои зодии най-лесно се „излиза на глава”…

Риби

Този знак е истинско олицетворение на думата „емоционалност”. Тъй като са безкрайно раними и чувствителни, Рибите винаги се опитват да търсят хармония, дори там, където няма никаква причина да съществува.

Разбира се, това си има и лоша страна. Представителите на този зодиакален знак много често живеят в техния си измислен и пълен с благородство свят, като остават откъснати от реалния такъв.

И все пак, това е зодията, която най-настървено се опитва да запази добрия тон и хармоничните отношения между хората, дори това да им коства вътрешния мир.

Везни

Вечно любезният и ведър характер на тази зодия понякога крие безпокойствата и вътрешните бури, които преживява.

Везните никак не обичат да разочароват и ядосват своите събеседници, приятели или роднини. Точно затова, ако се стигне до някакъв сблъсък на интереси, тези добродушни създания ще предпочетат да избягат, а в най-лошия случай да лавират умело, за да си спестят недоразуменията.

Силно развитото им чувство за справедливост ги подтиква цял живот да се стремят към благородни постъпки и състрадание.

Рак

Подобно на Рибите, този воден знак е изтъкан от емоции и чувства. От целия зодиак Раците имат най-силно развит копнеж към домашния уют, спокойствието и хармонията.

Всъщност, целият свят на грижовните Раци се върти около семейството. Те са готови на всякакви жертви в името на хората, които обичат.

Тъй като са доста ориентирани към духовното, те вярват в доброто, което се крие у всеки човек, което ги прави и безкрайно милосърдни.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply