Жена с женен мъж

Има ли специално място в Ада за жените, които спят с женени мъже?

„Нито една жена няма право да спи с чужд мъж, особено женен, само защото тя го иска.“

Така започва едно емоционално писмо, което може да ви накара да се замислите, пише ДРУГИТЕ НОВИНИ.

Кръг на ДантеПреди да обясня позицията си, бих искала да призная, че съм спала с женени мъже. За първи път това се случи, когато живеех в Париж. Срещнахме се в бара и отидохме у дома при мен.

След няколко часа той ми каза, че трябва да се прибере вкъщи при жена си. Не мога да опиша в какъв шок изпаднах тогава. Той обясни, че за него и съпругата му да кръшнат от време на време – е в реда на нещата. Но това не бе нормално за мен!

Колкото и да се опитвах да припиша това на културните различия и на факта, че много хора всъщност практикуват отворена връзка, аз се чувствах просто ужасно. Как можах да постъпя така с друга жена? Аз се обвинявах няколко месеца.

И тогава се случи отново. Видях един мъж, с когото имах мимолетна връзка, да върви ръка за ръка със съпругата си и дъщеря си. Вътре в мен всичко се преобърна. Угризенията на съвестта не ми даваха да дишам. Разбира се, аз разбирам, че не съм първата, а не съм и последната, с които тези мъже изневеряват на техните съпруги. Знаех, че това не е по моя вина. Но това не намаляваше вътрешните ми мъки.

Няколко години по-късно се озовах от другата страна на изневярата. Аз бях жената, чийто съпруг и изневери с момиче, 28 години по-младо от него. Това момиче се нанася в нашия апартамент в Париж, няколко седмици след като се върнах в Съединените щати. Съпругът ми трябваше да оправи всичко и да дойде при мен след няколко седмици.

Любовницата не само спала с мъжа ми, но и се влюбила в него. Тя се влюбва в него дълго преди да го прелъсти, и само чакала тази възможност. Какво каза тя в своя защита? Тя го обича и това й позволява да се бори за любовта си.

Но светът е устроен по друг начин, момиче. Нямаш право да правиш всичко, което искаш, само защото това ти харесва! Феминизмът не е възникнал просто ей така. Ние все още живеем във време, когато правата на мъжете и жените не са равни в действителност.

Поради това е важно ние жените да се подкрепяме една друга, а не да се топим взаимно и да взимаме всичко ценно. Наистина ли е толкова трудно – просто не да спим с мъже, които са на друга?

Разбира се, аз не отричам и не омаловажавам вината на мъжете в изневярата, но аз съм сигурна, че за любовниците, които съзнателно спят с женени мъже, има специално място в ада. Вие сте егоистки, които не правят нищо добро за този свят, а само нараняват други хора, докато винаги имате избор.

Кръгове на АдаАз не знам дали това място ще изглежда, като в произведенията на Данте, но определено няма да е приятно. Но дълго преди това кармата със сигурност ще ви застигне. “

Източник: ДунавМост

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply