дъщерята на Арнолд Шварценегер

Вижте как изглежда дъщерята на Арнолд Шварценегер (снимки)

Арнолд Шварценегер може отдавна да се е отказал от екшън филмите, но става истински терминатор, когато става дума за децата му.

Актьорът прави всичко възможно, за да запази спокойствието на семейството си, дори и след развода с Мария Шрайвър .

Катрин ШварценегерОт брака си с популярната тв водеща, терминаторът има четири деца, а Катрин е най-голямата.

И въпреки че е наследила красотата на майка си, младото момиче така и не тръгна по пътя си известния си баща, който е един от най-популярните политици и актьори. Нито пък по пътя на майка си, която беше години наред тв водеща.

Щерките на АрниСемейството отново се събра след развода на Арни и Мария, като изглеждаха изключително щастливи и сплотени. Терминаторът получи куп комплименти за красивата си щерка, но бързо парира мераците на много от своите фенове. Всеки, който иска да излезе на среща с хубавицата, трябва да се изправи и срещу баща й. Неслучайно, младата красавица трудно успява да си намери гадже. Само преди три дни Катрин навърши 27 години, а рожденият си ден отпразнува в семейна обстановка. По този повод Шварценегер сподели снимки с нея, показвайки колко красива дъщеря има.

Въпреки че в личен план, младото момиче преживява интересни ситуации, в професионален се радва на куп успехи.

Катрин Шварценегер снимкиНа 25 години тя пише книга, която се отнася към откриването и само приемането, а днес води блог за красота. Като тийнейджърка Катрин има проблем с това как да промени своя външен вид. Тя има проблеми с килограмите, но след много усилия успява да влезе във форма. И дори има куража да дава съвети за това. Младото момиче пише книги и съветва младите момичета, как да се справят с подобни проблеми.

Семейството на ШварценегерКатрин стана бакалавър по комуникации в университета в Южна Калифорния през същата година, когато издаде и книгата.

Източник: ДунавМост

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар