как да познаем, че той е надарен

Как да познаете дали ТОЙ е надарен?

Мили дами, вече има начин да познаете дали даден мъж е надарен или просто е силен на думи, но няма с какво да ви изненада приятно!

Южнокорейски учени откриха метод, по който да разкриете дали заподозреният господин може приятно да ви сюрпризира в позитивен план – просто го гледайтев ръцете!

Мъжете с показалец, по-къс от безименния пръст, обикновено са с по-дълъг член.

Изследването на уролозите от болница „Гил“ на университета Гачхон в Инчхеон е публикувано в азиатското „Списание за андрология“.

От предишни изследвания е известно, че през вътреутробното развитие тестостеронът се отразява върху развитието на пръстите, както и върху дължината на пениса. Именно това взаимоотношени се заемат да изследват южнокорейските учени.

Изследването обхваща 144 мъже с урологични проблеми, които не засягат дължината на пениса. Тя е измерена под упойка, а след това данните са сравнени с разликите в дължината на безименния
пръст и показалеца на дясната ръка.

„Пръстовият коефициент“ се получава, когато дължината на показалеца бъде разделена на дължината на безименния пръст.

Колкото по-малък е коефициентът, толкова по-дълго е достойнството.

Резултатите дават „значителни доказателства, че вътреутробният тестостерон е отговорен и за двете черти (дължина на пениса и образуване на пръстите)“ – каза Денис Маккуейд от колежа Скидмор в Ню Йорк, която не е участвала в изследването.

При жените двата пръста обикновено са с еднаква дължина. Британски учени миналата година доказаха, че мъжете с по-дълъг безименен пръст са по-малко застрашени от рак на простатата.

Източник: ДунавМост

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply