пороците на зодиите

Пороците на зодиите: Вижте към какво сте пристрастени, според датата на раждане!

Овенът е склонен да се пристрасти към кокаина

Овните винаги са в движение и кипят от енергия, а кокаинът би ги заредил още повече. Освен това той би подсилил и егото им, а както е известно, те много държат на него.

Страстта на телците е към храната и марихуаната

Представителите на тази зодия са търпеливи и спокойни, затова действието на марихуаната може да ги накара да се пристрастят. Те биха предпочели да се усамотят на тихо и да се позабавляват, а също така и да си похапнат.

Близнаците са най-податливи към социалните мрежи

Близнаците обичат да комуникират свободно, дори повърхностно, без да се задълбочават и по тази причина социалните мрежи са повече от привлекателни за тях.

Раците са склонни да се пристрастят към хероина

Те са изключително емоционални, раними и това понякога ги кара да се скрият от даден проблем и да потърсят комфорт, заради което хероинът може да се превърне в изкушение за тях.

Лъвовете и шопингът

Лъвовете са горди и много суетни. Обичат да показват успеха си като си купуват скъпи неща, което често ги води до пристрастеност към шопинга.

Девите могат да бъдат обсебващи

Представителите на тази зодия обичат да се грижат за другите без да обръщат внимание върху собствените си проблеми. Тази им черта може да ги подтикне да си „набележат“ някого за свой отдушник.

Везните са пристрастени към любовта

Те обичат честността, но и са склонни да бъдат идеалисти и се влюбват лесно. Но в момента, в който първоначалната им емоция утихне, често те започват да търсят нова тръпка.

Скорпионите могат да се пристрастят към секса и порнографията

Това е една от най-интересните за разгадаване зодии. Те имат изключително голям сексуален апетит, но не обичат да влагат емоции. Склонни са да правят секс с много и най-различни хора, които почти не познават, заради което обичат и порнографията.

Стрелците са царете на забавлението и са податливи към хазарта

Те са много социални и определено обичат да се забавляват, което прави алкохолът и хазартът подходящи за тази цел.

Козирозите са склонни да се пристрастят към лекарства и често страдат от стомашни заболявания

Амбицията на козирозите е безгранична, а мнението на околните е повече от важно за тях. Заради това те се грижат, както за професионалното си развитие, така и за външния си вид. И поради тази причина те често имат стомашни проблеми и се пристрастяват към определени лекарства.

Видеоигрите са порокът на водолеите

Представителите на тази зодия са вглъбени в себе си, обичат да размишляват и да се отдават на креативността си, но понякога са твърде самокритични, заради което изпитват нуждата да се откъснат от света, а видеоигрите са идеалното спасение за тях.

Рибите са склонни да се пристрастят към алкохола

Макар и външно да не го показват често, рибите са много емоционални, раними и често се поддават на мрачни мисли. Понякога обичат да се изолират и да се разсейват, а алкохолът е добро помощно средство за това.

Източник: ПИК

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар