бърз секс

Горещи тайни за качествен и див бърз се*с!

Любов може да се прави навсякъде и винаги, стига да е налице желанието.

Обикновено така смятат мъжете, които са настроени за бърз секс много по-често от жените. Но с помощта на някои съвети, дамите също може да получат удоволствие от спонтанния секс, колкото и гаджето й.

Ето и кои са те:

Лубрикант

Бързият секс не предполага дълга прелюдия. Всеки от вас трябва да е готов към незабавни действия. Той иска да започнете, но ти още не си се възбудила?

Използвай лубриканта. Овлажнителят е специално създаден за бързо проникване. Останалото минава в графата „апетитът идва с яденето“.

Не изпадай в дреболии

Научи се да правиш секс, дори ако наоколо не е идеално. Не мисли как изглеждаш в очите на партньора. Панталоните се оплетени в краката, сутиенът се мотае по талията – в крайна сметка всичко това са подробности в сравнение с удоволствието, което изпитвате.

Забрави за околните

Бързият секс трябва да напомни опияняващият секс на подрастващи, на които изобщо не им пука дали в стаята ще влезе някой.

Никой не обещава, че ще бъде лесно

Едва ли ще ти бъде удобно. Може заради липсата на обичайните условия да не стигнеш до оргазъм, но пък невероятните емоции са ти подсигурени.

Избери времето

Двойките често се оплакват на несъвпадение на фазите.

При жените вероятността от бърз оргазъм се засилва в периода на овулацията, около 14 дни след началото на менструацията. Именно това е времето за бързо приключение.

Мъжът пък е готов за бърз секс още от сутринта заради високото съдържание на тестостерон в кръвта си.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply