img

Всички жени трябва да го знаят: Какво усещат мъжете при различните пози

/
/
/
Жените винаги са особено заинтересовани кое точно в секса се харесва на партньора им.

Това донякъде говори за несигурност, но за да я избегнем, даваме най-точното описание какво изпитва той при стандартните пози в леглото. Така че когато следващия път се чудите с какво да го изненадате, заложете на правилното усещане и момента.

Мисионерската

Мит е, че мъжете не си падат по мисионерската поза. От физическа гледна точка тя е перфектната поза, с която да достигнат бързо финалната точка. Самият ъгъл на проникване е подходящ, защото „дразни“ върха на пениса, който както знаем е ключът за успешния финал. Усещането за мъжете е постепенно увеличаване на възбудата с точното темпо, което те самите определят. Забързването накрая е черешката на тортата…

Ездачката

В тази поза не е важно усещането, а гледката. Самото проникване за мъжете е със средна степен на възбуда, защото ъгълът не обхваща максимално члена му. Освен това жените често не уцелват правилното темпо, с което мъжете усещат приливи и отливи на възбуда. А това обърква „малкият им приятел“, което често води до бърза смяна на позата с друга, с която имат пълен контрол, за да не изпуснат момента на финала.

Кучешката

Може би най-възбуждащата поза за мъжете. Не само, че усещането и ъгълът за пефектни, а и гледката. Пенисът му се обхваща перфектно от вагината на партньорката му, особено когато тя прибере краката си плътно един до друг. При мъжете това усещане е адски приятно – да са на тясно и да усещат нещо с цялата повърхност на члена си. Така са стимулирани всички чувствителни точки, което прави оргазмът много силен накрая.

Лъжички

Тази поза не е много любима на мъжете, защото голяма част от пениса им остава извън вагината. Самият ъгъл на проникване е по-особен и не стимулира правилните части от члена му. Освен това те полагат и повече усилия, за да се движат в някакво умерено темпо, което ги уморява и ги разконцентрира. Харесва им тогава, когато усетят, че партньорката им е силно възбудена. Това ги кара да свършат в повечето случаи.

Източник: ПИК

Коментирай чрез Facebook
loading...

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: