отключване на късмет

От както опитах ТЕЗИ неща, животът ми се промени тотално – вижте и Вие как да отключите късмета си!

Ако все не ви върви и не виждате изход от тази ситуация, то явно трябва да промените нещо.

Освен обаче, вътрешната нагласа, днес ви представяме няколко лесни стъпки, които да направите, ако искате да отключите късмета си.

Първото, което нашите баби са правили, е измитането на дома. Купете една нова метла, потопете я в светена вода и изметете навсякъде.Обърнете внимание на ъглите, защото там стават най- много негативни натрупвания и енергията там често е застояла.

Второто, което задължително трябва да извършите е, да измиете добре прозорците. Освен слънчева светлина, те ще допуснат и яснотата в живота ви като светоглед и поглед в бъдещето.

Третата стъпка за отключване на късмета е лекото разместване на мебелите. То ще раздвижи енергията в дома ви и ще промени посоката на развитие.

Четвъртото правило е по съвет отново на нашите баби. Сложете три чертички пчелен мед на таблата на спалнята. Счита се знак на хармония и благополучие.

Петият съвет, който ви даваме е да забършете всички мебели и пода включително с вода, в която е разтворен сокът на един лимон. Освен че, убива бактериите, лимона се счита и за добър активизатор на благоденствие.

Поставете красив съд с камъни, които ви харесват и долейте с чиста вода. Този лесен трик освен, че ще овлажнява въздуха, ще обира и „лошата“ енергия на дома. Вглеждайте се как се променя водата след като са ви гостували различни хора и ще останете впечатлени от нейната промяна при наличие на негативни хора.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply