Доктор Тасев от "Откраднат живот"

Доктор Тасев от „Откраднат живот“ вдига сватба – вижте коя е любимата му (снимки)

Внукът на Наум Шопов – Наум Шопов-младши, се кани да вдига сватба догодина.

Актьорът от години е влюбен до уши в ученическата си приятелка Теа и няма търпение да я направи своя съпруга, пише HotArena. Младите обаче ще изчакат актьорът да завърши и да се вземат официално. Иначе и сега живеят заедно, но заради баща му изчакват. Наум Шопов–младши следва медицина и баща му не иска на финалната права бракът да му обърка плановете.

Младият актьор и приятелката му Теа стоически приемат ситуацията и не страдат особено от факта, че ще почакат поне година, за да си кажат „Да”.

Междувременно, любимецът на дамите, продължава успешно да се изявява не само в медицината, но и в сериала „Откраднат живот”. Талантливият доктор се гордее с факта, че е спечелил ролята след кастинг, а не с връзки. „Всички мислят, че държа скалпела с връзки, но истината е съвсем друга. След поканата да се включа и преди да ми отправят крайната оферта, ме подложиха на три кастинга, за да се убедят, че аз съм точният човек, който им трябва”, казва младият актьор.

Откакто „оперира” пациентите в „Свети Кирил” Наум е любимец не само на зрителките, но и на женската част от екипа.

Това обаче изобщо не го вълнува, тъй като е луд по приятелката си Теа. Младото момиче също не е актриса по професия, но точно като половинката си проявява талант. И то толкова голям, че баща му Христо Шопов я поканил да участва във филма „Внимание”, на който е продуцент и режисьор.

Доктор Тасев от "Откраднат живот"

Наум Шопов-младши

Наум Шопов-младши и Теа

Източник: Блиц

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply