Д-р Тасев от "Откраднат живот"

Няма да го познаете! Вижте как изглеждаше д-р Тасев от „Откраднат живот“ преди да напомпа мускулите си (СНИМКА)

Наум Шопов, който стана известен с участието си в „Откраднат живот“, може да се похвали с доста атлетично тяло.

Доктор Тасев, както е познат сред феновете на сериала, е запален фен на фитнеса и редовно посещава залата, за да поддържа мускулите си. Освен това, студентът по медицина се храни здравословно, за да бъде във форма. За да мотивира още хора да последват примера му, вчера актьорът качи колаж от две свои снимки в Instagram.

Едната е заснета преди 5 години, преди да започне да тренира, а другата тази година.

Както може да видите сами, той е успял невероятно много да преобрази тялото си. Ето какво написа и Шопов на феновете си: „Разликата между тези две снимки е малко над 5 години. Преди 5 години влязох за пръв път в залата с идеята, че искам да променя начина, по който изглеждам.

Нямах абсолютно никаква идея как се изпълняват упражненията и как се използват машините, но бях силно мотивиран от идеята. Постепенно се научих как да тренирам, кога да почивам и как да се храня. Дължа да подчертая, моята промяна е абсолютно натурална.

Не го казвам, за да оправдавам, а за да ви покажа, че е възможно да промените изцяло физиката си, без да прибягвате към каквито и да е било субстанции. Щом аз мога, значи може всеки. Не чакайте понеделник или Нова година, а отивайте към залата. Първата крачка е най-трудна!“

д-р Тасев преди мускулитеИзточник: Блиц

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар