Десислава Цонева

Деси Цонева с брутална изповед във Фейсбук – вижте я!

Журналистката Деси Цонева направи големи откровения в социалната мрежа „Фейсбук“.

Чрез пост тя признава, че пие много вино, няма гадже, нито пък корекции по тялото. В него тя сподели откровено до болка и други любопитни неща, недостъпни до момента за широката общественост.

Публикуваме обръщението й без редакторска намеса:

Откровено към всички: До този момент в живота си , мисля , че съм преминала през много ситуации. Чела съм за себе си най-безумните твърдения. Затова и за първи и последен път ще коментирам тук от първо лице. Слушайте. Внимателно !

На 33 години съм и се гордея , че нямам нито една корекция по мен. Нито грам силикон, ботокс , колаген или филър. Грижа се за здравето си ежедневно.Спортувам. Пия добавки и много вино. Да. Никога не лъжа. Не предавам. И обичам безрезрезвно хората около мен. Близките. Не антуража . Нямам гадже,но обичам да обичам много. Рисувам икони. Пиша стихове и чета политология. Танцувам. Пея фалшиво. Но пея. Не взимам наркотици и не изневерявам. Нямам баща и ясна посока , явно. Но я търся всеки ден . И него търся.

НЕ Искам да съм обект на медийно внимание повече. Искам да живея в истина, не в евтини лъжи. За няколко продадени броя в повече или хиляда лайка. Не мога да живея в жълти страници. Затова и няма да публикувам нищо повече тук. И имайте поне малко журналистическа етика, “ колеги“….

Изповед на Деси Цонева

Източник: Блиц

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply