img

Вижте забранените топлес снимки на Лили Иванова от „Плейбой“

/
/
/
Естрадната звезда Лили Иванова е изпратила нотариална покана до издателите на еротичната Библия „Плейбой” със забрана да разпространяват занапред голите й снимки, правени през 2002 г.

Лили Иванова топлесМакар че имала железен договор, в който подобна клауза липсвала, изпълнителката на „Панаири” настоявала пикантните кадри да бъдат заличени от виртуалното пространство. В противен случай всеки, дръзнал да публикува еротичните й фотоси, го чакал съд. Въпреки че тогава изображенията предизвикаха истинска сензация, днес Лили се срамувала жестоко от тях. „Всяко нещо – с времето си! И като млада бях с къса коса, остригана като момче, но днес съм друга. Сега съм на друг акъл, не ща да ме свързват с голи снимки”, аргументирала се Лили.

Лили Иванова за ПлейбойПреди 14 години Лили изненадващо цъфна гола в първия брой на нашенския „Плейбой”, а пред обектива бе виртуоза Васил Къркеланов.

Голи снимки на Лили ИвановаПреди да лъсне дибидюс, естрадната легенда била сериозно подмладена и разкрасена с ф отошоп, а всеки кадър бил гледан под лупа от претенциозната Лили.

Лили Иванова ПлейбойЕротичните фотоси на естрадната прима били готвени за корицата на пилотния брой, но се публикували вътре, без това да се анонсира от първата страница. Не позволил дори отправка да има с цел да се засили интереса към списанието. Мотивът на американския плейбой с милиарди в сметката бил, че 63-годишната тогава Лили наистина е красива, но твърде стара за първа страница. Така на корицата вместо Вечната Амбър се озовала актрисата Юлиана Кънчева.

Коментирай чрез Facebook
loading...

2 Comments

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: