Застраховател завлече сестрата на Лили след зверска катастрофа

 

Застрахователна компания е завлякла с 5500 лв. сестрата на Лили Иванова – Магда. 81-годишната жена е заведе дело срещу фирмата, в която е застрахован бусът, който я блъсна на днешната дата преди една година. Причината е, че още не й е платено обезщетението, пише „Телеграф“.

На 5 май 2016г. сестрата на естрадната легенда бе пометена от лекотоварен автомобил. Единият й крак е потрошен на няколко места вследствие на инцидента и заради това се наложила операция. Почти цяла година жената се придвижвала трудно с помощта на бастун. Отделно лекарите й предписали стриктна диета, която да спазва.

Месеци след инцидента старицата чакала обезщетение за причинени не имуществени вреди от шофьора, но парите така и не идвали. Затова тя завела дело на 24 ноември 2017г.  Към сумата от 5500 лв. иска 122 лв. лихва, 122 лв. за държавна такса, 650 лв. за адвокат и 762 лв, за разноски. На 5 април Софийският районен съд е решил делото в полза на Магда, но в четвъртък на 3 май, застрахователят е внесъл възражение срещу присъдата, пише „Телеграф“.

Заради тежката катастрофа, в която едва е оцеляла, тръгнаха слухове, че Магда е починала, но това не отговаря на истината.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply