img

Вижте коя е жената до доктор Генадиев от „Откраднат живот“ в истинския живот!

/
/
/
„Това е моята приятелка!“ С тези думи актьорът Стоян Алексиев коментира отношенията си с по-младата от него 24-годишна Ивана Бобойчева.

Двамата бяха хванати в интимни пози преди дни от фотографи на агенция ПИК, видя HotArena. Не разбирам защо се шуми толкова от акт, който хората правят по цял свят – да се прегръщат, да се държат за ръце и да се целуват в устата. Аз и с Теди Москов се целувам, ама никой не роптае срещу това и не ме нарича как ли не“, обяснява пред „България днес“ Алексиев.

„Ивана е моя приятелка, сега дали ми е любовница, това са неща, за които не ми се говори. Гавра е това някаква с мен. Влиза се в личното ми пространство, което не ми е приятно“, казва екранният д-р Генадиев. „Не ме занимавайте с глупости!“ Така реагира жената на Стоян Алексиев на въпроса не се ли притеснява от снимките, които се разпространяват от няколко дни, на които мъжа й пипа девойка на възрастта на дъщеря му.

Семейството от години е свикнало да живее в „отворен брак“.

От цели три години е връзката на актьора с младата му приятелка. Когато се запознали той е бил на 63 години, а младата му изгора на 21. 24-годишната Ивана е студентка последна година в НАТФИЗ, специалност „Кукли“. Още първата година на следването си тя успява да завърти главата на Алексиев.

Коментирай чрез Facebook
loading...

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: