Нур от "Сега и завинаги"

Вижте коя наистина е красивата Нур от „Сега и завинаги“

Турската актриса и модел Амине Гюлше е родена на 30 април 1993 г. в югозападния шведски град Гьотеборг.
Макар да е шведка по националност, тя има турски и иракски корени.

Майка ѝ е родом от Измир, а баща ѝ произхожда от иракския град Киркур. Първоначално след сватбата младото семейство живее в Истанбул. Скоро обаче бащата на актрисата, който е състезател по хвърляне на диск, получава примамливо предложение от чужбина. Той напуска тима на „Галатасарай“ и подписва ексклузивен договор с известен шведски клуб. Амине, както и по-големият ѝ брат, се раждат и израстват в северна страна.

През тийнейджърските си години Гюлше няма никакъв афинитет към артистичните изяви.

Също като волните птици в небето тя мечтае да полети. Дълго време нейният единствен копнеж е да стане стюардеса. С времето увлечението ѝ отслабва. Когато навършва 20 години, заедно с майка си се установява в Измир, а баща ѝ и брат ѝ остават да работят в Швеция.

„Имах прекрасно детство. Родителите ми ме гледаха като принцеса. За разлика от много мои приятелки никога не съм искала да бъда модел. Всичко се промени в деня, в който видях по телевизията реклама на конкурса „Мис Турция“. Изпитах силно въодушевление и веднага попитах майка си дали смята, че е добра идея да участвам. Тя ме подкрепи и аз започнах да търся в интернет условията за участие в конкурса. След броени минути майка ми вече ме снимаше у дома. Попълних формуляра за кандидатстване и зачаках. Явих се на кастинг с още 250 момичета на моята възраст. Когато достигнах до топ 20, се почувствах по-спокойна и уверена“, спомня си актрисата.

Така през 2014 г. атрактивната хубавица е коронясана и провъзгласена за „ Мис Турция “, а няколко месеца по-късно участва в надпреварата „Мис Свят“.

След успеха си на подиума Гюлше се насочва към модния бизнес. Знойната брюнетка с тъмнозелени очи привлича вниманието на продуцента Фарук Тургут. Той ѝ поверява главната роля в новия си сериал „ Сега и завинаги “. Засега това е първата ѝ и единствена изява в телевизионния и кино бранш. След тази роля Амине е категорична, че желае да продължи кариерата си и да се превърне в известна и високоплатена актриса.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply