Помните ли Кели Бънди от „Женени с деца“? Вижте как изглежда днес и как живее!

Актрисата от сериала „Женени с деца„ Кристина Апългейт съобщи, че се е подложила на операция за отстраняване на яйчниците и маточните (фалопиеви) тръби.

Кристина Апългейт45-годишната актриса е предприела драстичната превантивна мярка, след като нейна братовчедка е починала от рак на яйчниците преди девет години. Пред „Today“ Апългейт разкрива, че операцията се е случила преди две седмици. Тя има 6-годишна дъщеря Сейди от съпруга си Мартин Ленобъл.

Кели Бънди от Женени с децаПрез 2008 г. се подложи на двустранна мастектомия, след като беше диагностицирана с рак на гърдата, припомня изданието.

Въпреки че вече не се налага да си прави мамограми, Апългейт на всеки шест месеца посещава онколог и ще продължи да го прави до края на живота си.

Кели Бънди днесАктрисата заявява, че спазва и строга вегетарианска диета, тъй като е убедена, че храната е важна за това дали болестта може да се прояви и разпространи.

Също така допълва, че дъщеря ѝ също се храни здравословно.

Кристина Апългейт днес„Опитвам се да я пазя от стрес и да ѝ осигурявам най-чиста храна, знаейки, че когато навърши 20 години, ще трябва да започне да се изследва. Къса ми се сърцето при мисълта, че може да ѝ се наложи да води подобна на моята битка“, споделя още тя.

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар