img

Първата част от тялото, която измивате докато сте под душа, разкрива много за вас – вижте как!

/
/
/
Тази част от тялото, която измивате първа, когато сте под душа- разкрива много за вас- уверете се сами!
Коса

Художествени и творчески личности първо мият косата. Мечтите са ваша страст, но и можете да постигнете това, което другите не могат. Липсва ви малко постоянство и всеотдайност на целите, но сте готови неуморно да работите, за да извършите това, което сте определили. Парите не са ви много важни.

Приятелите ви често са интелектуалци и/или колеги художници. Винаги сте искали да изследвате и да задоволявате партньора. Талантът ви е вашата основна сила.
Насочете се към него и се грижете за него. Свържете се с природата и духовното измерение и ще бъдете още по-силни и по-креативни. Жизненият партньор търсете сред тези, които са избрали “гърди”.

Гърди

Тези, които първо си мият гърдите са земни видове и практици. Честни сте и обичате да говорите направо, без заобикалки. За вас най-важни са удобство и простотата. Мразите някой да ви пречи, докато се концентрирате и сте нетърпеливи към хората, които не виждат нещата по същия начин като вас.
Добър сте и верен партньор, готов да се жертва в отношенията. Опитайте малко да се отпуснете,по-спонтанни и търпеливи бъдете, не се притеснявайте толкова. Не се опитвайте толкова да контролирате всичко и животът ви ще ви бъде много по-хубав. Вашите най-добри партньори в живота ви са тези, които първо мият косата си.

Мишниците

Мишниците самоуверен и ценни. Готови сте да помагате на другите. Понякога лошо оценявате хората, т.е. не знаете, дали техните намерения са искрени или не. Трудолюбив тип сте и имате таланти. Малко сте наивни и на всички се доверявате.
Намерете повече време за себе си и се грижете за духовността. Увеличете своята вътрешна духовна сила и ще бъдете по-мощни и по-доволни. Партньори избрете сред тези, които първо си мият раменете.

Лице

За тези, които първо мият лицето си, парите са много важни и са готови много да се помъчат за да ги получат. Обичате да сте заобиколени от хора, които могат да ви бъдат от полза и понякога мислите, че животът е един голям тормоз.

Другите понякога не ви разбират, но вас не ви е грижа за това. Понякога сте си в някой собствен свят, така че хората мислят, че сте егоцентрични. Имате богато въображение и много желания. Не сте зависими от партньора си, така че се опитайте да имате инициатива и да вложите повече енергия в отношенията. Опитайте се да бъдете по-меки и по-достъпни в отношенията, медитирате. Имате голям потенциал. Най-добрите си партньори в живота ще намерите между тези, които са избрали “други”.

Рамене

Тези, които първо мият раменете, са много отговорни. Вие давате всичко от себе си във всичко, което правите.Понякога ви считат за умислени защото често прекарвате времето си сами, но по този начин си “зареждате батериите”. Самотата ви е необходима, за да се съвземете. Създавате приятелства за цял живот с хора, след като те ви опознаят.

Парите и властта не ви привличат прекалено. В любовта сте верни и стабилни. Понякога пуснете юздите и вдишайте повече свеж въздух. Практикувайте релаксация и утвърждаване. Идеалният партньор е този, който първо мие мишниците.

Други

Тези, които първо мият други части от тялото имат свои ценности, но други хора понякога трудно се забелязват. Дълбоко вътре сте добър човек с малко недостатъци. Време е да започнете да живеете с малко повече авантюристичен дух. Презентирайте потенциала си пред другите.

Ключът за подобряване на отношенията с другите е в изтъкване на собствените качества, а не в прикриването на недостатъците. В любовта сте страстни и интуитивни в мислите, а на практика се страхувате от провал, което понякога ви пречи да се отпуснете. Работете за вътрешното си развитие и всички възможности ще дойдат наяве. Вашият идеален партньор е “лице”.

Коментирай чрез Facebook
loading...

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: