ритуал с огледала

Ритуал с огледала привлича материално благополучие – вижте как се прави!

Огледалата от дълбока древност са известни като предмет с магична стойност.

Те често присъстват в различни ритуали, използват се в спиритични сеанси. Неслучайно дори и в суеверията на много народи огледалото се разчита като поличба. Мнозина знаят, че счупено огледало вещае 7 години нещастна любов.

Огледалото притежава своя енергетична обвивка, която се намира в две различни измерения – в нашата реалност и в паралелния свят, и може да влияе на хората. То отразява светлината и енергията на дома. Затова може да помага, но и да пречи на благополучието на семейството, ако енергията, която се оглежда в него, е негативна.

Огледалото може да се използва и като магнит за материално благополучие чрез определен ритуал.

Магията за пари се извършва само на растяща Луна. За целта са необходими три зелени свещи (зеленият цвят е обвързан с постигането на финансови успехи), една банкнота и три огледала. Поставете свещите на масата. Зад всяка от тях поставете по едно огледало, чиято повърхност да гледа към центъра на този своеобразен триъгълник. Гледайте съсредоточено в огледалото пред вас и три пъти повторете думите: ”Свързвам и развързвам, скрепвам и закрепвам, от 1 към 3, от 3 към 9, расти и расти. В тъмнината лежи и към мен всичко привличай – нито встрани, нито надолу, нито нагоре. Амин!”.

След това с восък от зелените свещи закрепете банкнотата от вътрешната стена на масата.
Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply