нови пози

Вижте кои са най-новите и нестандартни пози в леглото – Макрон, Тръмп, Брекзит, Джон Сноу и други!

Британците са изненадващо скучни в леглото, пише в. „Дейли стар“, позовавайки се на резултатите от проучване, направено от компанията за презервативи „Уан“.

Съдейки по данните, жителите на Острова имат спешна нужда от разнообразяване на половия живот. Допитването разкрива, че една трета от британците не са изпробвали нови пози в секса от над една година, докато 16% от партньорите изобщо не са склонни да експериментират и се придържат само към изпитаните.

„Експериментирането е толкова добро за секса, колкото лимонът за джина с тоник. По същия начин като с храната, работата или местата, които посещаваме, ако правим едно и също нещо отново и отново, в крайна сметка ще се отегчим. Изпробването на нови пози е ключово за разнообразието в секса. Няма нищо лошо в любимата поза, но си струва партньорите да се огледат наоколо и да почерпят идеи за новаторство в спалнята“, казва сексоложката Анабел Найт.

За да окуражат скучните в леглото британци да потърсят разнообразие, експерти на компанията предлагат няколко шеговити идеи за нови пози в секса, вдъхновени от популярни телевизионни програми, сериали, продукти, известни личности:

– Поза Би Би Си – състои се в мощно прецакване на дамата.

– „Островът на любовта“ (риалити шоу) – възможна е единствено под изпепеляващо слънце, води до пристрастяване, но с незадоволителен краен резултат.

– „Коронейшън стрийт“ (сериал) – поза, при която сексът трае половин час, без да се случва нищо особено.

– Скандинавски ноар – палаво-страховит секс с маски.

– Джон Сноу (персонаж от „Игра на тронове) – правите секс с леля си, без да знаете.

– „Гогълбокс“ (риалити шоу) – позата налага партньорите да стоят един зад друг пред телевизионния екран, така че и двамата да имат оптимална видимост.

– „Bake Off“ (сладкарско риалити шоу) – когато правите секс с нов партньор и той е толкова сладък, но въпреки това не може да е същият като предишния сладкиш.

– Стормзи (грайм изпълнител) – най-популярната нова поза във Великобритания.

– Златан (Ибрахимович, играч от „Манчестър Юнайтед ) – най-задоволителната индивидуална позиция, не изисква да се съобразявате дали другият „играч“ е свършил.

– ФитБит (умен часовник) – изпробвате колкото се може повече пози, докато достигнете препоръчителните 10 000 стъпки дневно.

– Брекзит – позата се състои в това просто да си заровите главата в пясъка и да се надявате на задоволяване, без да имате ни най-малка идея как да го получите.

– Тръмп – позата не се препоръчва за малодушни, включва прецакването на хора в колкото се може повече страни.

– Макрон – поза между по-млад мъж и по-възрастна дама.

– Борис (Джонсън) – яхате партньора си като колело и се държите като палячо, русата перука не е задължителна.

– Корбин (Джереми) – позата задължително включва сандали с чорапи.,

Източник: dariknews

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар