дамски кожени боти

Запази традицията! Бъди уникална и тази есен с дамски кожени боти

Есента настъпи! Моментът, в който освежаването на гардероба започва. Поставете началото му с дамски кожени боти.

Дамските кожени боти винаги са били на мода. Те са рационален и класически избор. Всеки от моделите се вписва в подходящия момент и подхожда на всеки стил облекло.
Разбира се, съществуват и няколко особености при комбинацията на дамски кожени боти и облеклото. И ако продължавате да се чудите кои са най-подходящите вариации… Ето ги !

Леко навити дънки или панталони

Направете своя избор сами! Подчертайте тялото си или бъдете по-кежуъл. Решили сте да бъдете привлекателна? Съчетайте женствени боти на висок ток с деним тип молив и тясна риза, следваща извивките на тялото ви. Няма мъж, който да устои на такава комбинация. Този тоалет ще ви придаде необходимото самочувствие и ще изглеждате ослепително.
В случай че заложите на втората концепция, съчетайте ботите на равни подметки с къса блуза и една идея по-свободен панталон. Как ще изглеждате? Симпатична, секси и непринудена.

Hush PuppiesБоти, в съчетание с пола тип клош

Пролет или есен, лято или зима. Всеки сезон позволява да сменяте концепциите в избора ви на облекло. В прохладните есенни вечери може да заложите на пола тип клош, съчетана с боти на ток. Към тази визия добавете прическа с дълга, красиво оформена коса, която приляга перфектно. Бъдете диамант и блестете през цялата вечер.
Подобна визия подхожда и в ежедневието. Клош пола с висока талия, стилна риза, боти на висок ток, подчертаващи краката… Засияйте.

Боти, в съчетание с черна рокля

Първо изберете роклята. В зависимост от нея ще изберете и модела дамски кожени боти. Съветваме ви да не съчетавате еднакви цветове. В никакъв случай! Не бъдете черна от глава до пети – черни боти, черни чорапогащи, черна рокля и черна връхна дреха… Много голяма част от нежната половина се заблуждават, че с тази визия ще изглеждат приказно, неприкосновено и стилно. Не са прави. В конкретния случай добавете аксесоар – цветен шал или цветно палто. Уверяваме ви не е само заради нюанса. Всички знаем какво впечатлява. Акцентът остава върху ботите – задължително! Качество и мека кожа, следваща вашите извивки на краката винаги правят впечатление.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply